«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά στην Όλυνθο


Με την ψυχή τους διασκέδασαν τα παιδιά της Ολύνθου στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσε το Μορφωτικό -  Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με Τοπικό Συμβούλιο Ολύνθου, και Συλλόγους .
Ομαδικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, τραγούδι, χορός και αστείρευτο κέφι από δεκάδες αγόρια και κορίτσια πλημμύρισαν τον...
αύλιο χώρο του Κ.Α.Π.Η της Ολύνθου. Σε κάθε γωνιά της χαρούμενης γιορτής υπήρχε και μια μικρή έκπληξη...  Ξωτικά, χειροτεχνίες, μαγική χρυσόσκονη από τη  νεράιδα, χρώματα στα παιδικά προσωπάκια και το κυριότερο σφιχτές αγκαλιές και πολλές ευχές. Τέλος ο ερχομός του Άγιου Βασίλη σκόρπισε χαμόγελα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.
Στην όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή συμμετείχαν και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου . Αγόρια και κορίτσια γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού με τραγούδια και ποιήματα.

Συγχαρητήρια στον κ. Βασίλειο Μισαηλίδη, Διευθυντή του Σχολείου και σε όλους τους εκπαιδευτικούς.
Συμμετείχαν το Τοπικό Συμβούλιο Ολύνθου, το Κ.Α.Π.Η Ολύνθου, ο Παιδικός Σταθμός, ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων Νηπιαγωγείου, ο Σύλλογος Γυναικών Ολύνθου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Γυναικών Ολύνθου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: