«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία προσωπικού στο Porto Carras Grand Resort!

Για 4η συνεχόμενη  χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού του Porto Carras Grand Resort, την Τετάρτη  31 Μαΐου 2017, η οποία έχει καταστεί πλέον θεσμός.

Με την αρωγή της μονάδας αιμοληψίας του Νοσοκομείου Πολυγύρου, η οποία επισκέφθηκε το συγκρότημα, μετά από προσωπική βοήθεια της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου, κυρίας Ελένης Λογοτρίβη, δόθηκε η δυνατότητα σε εργαζόμενους αλλά και...

επισκέπτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα ζωής και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Η Τράπεζα Αίματος, μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του Porto Carras Grand Resort ενισχύθηκε σημαντικά ως προς τον στόχο της να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για απόκτηση επάρκειας αίματος και την άμεση στήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους, ως και των πελατών του Porto Carras κατά τη διαμονή τους σ’ αυτό, σε ανάγκες τους για αίμα που τυχόν προκύψουν εκτάκτως.

Για το Porto Carras οι άνθρωποι αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιο της εταιρείας και η δημιουργία Τράπεζας Αίματος συνιστά μια πράξη συλλογικής ευθύνης και συναδελφικής αλληλεγγύης. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας, το να παρέχεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρέπει να συμπλέει με το να δημιουργείς προϋποθέσεις για καλύτερη ζωή. Ο άνθρωπος είναι η κορυφαία αξία για την οποία αγωνιζόμαστε, ονειρευόμαστε και προσφέρουμε εδώ και αρκετά χρόνια πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: