«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Στον τουριστικό όμιλο Σάνη η διοίκηση της Ikos Resorts

Τον έλεγχο της διοίκησης της ξενοδοχειακής αλυσίδας Ikos Resorts, η οποία διαθέτει δύο πολυτελή ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, ανέλαβε ο ξενοδοχειακός όμιλος της ΣΑΝΗ.

Σημειώνεται ότι η Ikos Resorts δημιουργήθηκε από την αμερικανικών συμφερόντων Oak Tree Capital Management, η οποία διατηρεί πλειοψηφική συμμετοχή στην ξενοδοχειακή αλυσίδα, και τον...

όμιλο της ΣΑΝΗ που έχει μειοψηφική συμμετοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάληψη της διοίκησης της αλυσίδας από τον όμιλο της ΣΑΝΗ σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου συνεργειών με τον αμερικανικό επενδυτικό όμιλο, ο οποίος έχει ως στόχο την ένταξη στο χαρτοφυλάκιο της Ikos Resorts και άλλων ξενοδοχειακών μονάδων. Στο πλαίσιο αυτό, η Ikos Resort προγραμματίζει να λειτουργήσει έως και δέκα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και γενικότερα στη Μεσόγειο μέσα στην επόμενη πενταετία.

Στο χαρτοφυλάκιο της Ikos βρίσκονται σήμερα το Ikos Olivia και το Ιkos Oceania, δύο ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες παρέχουν πολυτελείς υπηρεσίες All Inclusive. Το Ikos Olivia με δυναμικότητα 136 δωματίων και σουιτών και 159 ανεξάρτητων μπανγκαλόους έκανε έναρξη λειτουργίας στις αρχές Μαΐου. Τα δύο ξενοδοχεία δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους μέσα στο κόστος του πακέτου τους να δοκιμάσουν και την τοπική κουζίνα της περιοχής, καθώς συνεργάζονται με ελληνικές ταβέρνες εκτός των συγκροτημάτων.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: