«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα του Γεωργίου Βαγιωνά

Δήλωση του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νόμου Χαλκιδικής Γεώργιου Βαγιωνά σε συνέχεια του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών της περασμένης Κυριακής

Η ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας σε πρώτη δύναμη στο Νομό συνιστά μία επιλογή ευθύνης για την διαχείριση κρίσιμων θεμάτων άμεσα συνδεδεμένων με την αναπτυξιακή προοπτική, την προστασία των θέσεων εργασίας και την διασφάλιση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της Χαλκιδικής μας. 
Ως εκλεγμένος Βουλευτής...
του Νομού, ευχαριστώ από καρδιάς τους συντοπίτες μου, τους Χαλκιδικιώτες και τις Χαλκιδικιώτισσες, για τον αγώνα και την προτίμησή τους στη Νέα Δημοκρατία και υπόσχομαι να τιμήσω στο ακέραιο πάνω και πέρα από κομματικές γραμμές την τιμητική εντολή τους, όπως το έκανα διαχρονικά, λειτουργώντας ως εκπρόσωπος όλης της κοινωνίας της Χαλκιδικής.
Ωστόσο είναι προφανές ότι το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητικό για την εκλογική απόδοση της Νέας Δημοκρατίας στο σύνολο της επικράτειας της χώρας. Η επανεκλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρά την καταστροφική πορεία των τελευταίων εφτά μηνών για τη χώρα, σηματοδοτεί για τη Νέα Δημοκρατία την ανάγκη να αναζητήσει τα λάθη της και να τα διορθώσει. 

Σε καμία όμως περίπτωση δεν την καθιστά- ούτε τη Νέα Δημοκρατία ούτε κανέναν από εμάς ξεχωριστά- υποχρεωμένη να στηρίζει αυτονόητα τη νέα κυβέρνηση, όπως το έκανε με πολιτικό κόστος το περασμένο καλοκαίρι για να διασωθεί η ευρωπαϊκή θέση, που η Ελλάδα κινδύνευε να απολέσει εξαιτίας των αδιεξόδων στα οποία οδήγησαν την χώρα το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου.  

Σε ότι θετικό και αναγκαίο για την χώρα, η ΝΔ θα συνεχίσει απαντάει με υπευθυνότητα "βάζοντας πλάτη", όπως το έχει πολλαπλώς αποδείξει και στο παρελθόν.

Σε καθετί όμως που αναπαράγει τις γνωστές πολιτικές ιδεοληψιών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε καθετί που διαλύει και δεν χτίζει, σε καθετί που διώχνει και δεν φέρνει επενδύσεις, θα είμαστε ενάντιοι κάθετα και χωρίς συμβιβασμούς. 


Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να παραμένει θεματοφύλακας της ευρωπαϊκής ταυτότητας και του μεταρρυθμιστικού προσανατολισμού της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: