«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Πέρασε σαν σίφουνας απ' την Κομοτηνή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα καλό ποδόσφαιρο έφυγε με το "τρίποντο" από την πόλη της Θράκης, χάρη στον "εκτελεστή" Λούκας, ο οποίος με δύο προσωπικά του γκολ διαμόρφωσε το 0-3. Αυτογκολ από τον Πάπε το τρίτο τέρμα του ΠΑΟΚ, μετά από κόρνερ του Ισπανού. Συγκινητική παρουσία των 4.000 και πλέον οπαδών του "Δικεφάλου" που βρέθηκαν στην Κομοτηνή.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον...
Πανθρακικό με 0-3, με τον Λούκας Πέρεθ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς σημείωσε δύο γκολ και έδωσε το "τρίποντο" στο "Δικέφαλο", ενώ στο τρίτο τέρμα των "ασπρόμαυρων" έδωσε την ασίστ μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Πάπε να σκοράρει κατά της ομάδας του.
Ο "Δικέφαλος" με γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου έδειξε ότι θα έχει εύκολο απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενώ η ομάδα του Χουμπ Στέφενς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και τελικά πήρε το "τρίποντο", συνεχίζοντας νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Super League.
Ο Λούκας στο 11ο λεπτό του αγώνα είχε δώσει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ενώ στο 47' ο Ισπανός έκανε το 0-2 και "τελείωσε" όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για θετικό αποτέλεσμα. Τελικά, ο Ισπανός ήταν και πάλι αυτός που δημιούργησε το τρίτο γκολ του "Δικεφάλου".
Συγκινητική ήταν η παρουσία των ομαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ήταν πάνω από 4.000 στις κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής και έδωσαν άλλον αέρα στους παίκτες του "Δικεφάλου", κάνοντας τους να νιώσουν ότι παίζουν... εντός έδρας.
Ο Χουμπ Στέφενς διαφοροποίησε το σχήμα στο εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό, αφού προτίμησε να παρατάξει την ομάδα με έναν επιθετικό. Ο Χακόμπο κάθισε κάτω από τα δοκάρια, με την άμυνα να αποτελείται από τους Τζαβέλα, Βίτορ, Κατσουράνη, Σκόνδρα. Αμυντικά χαφ ήταν οι Τζιόλης και Λάζαρ με τον Στοχ (αριστερά), τον Λούκας (δεξιά) και τον Νίνη να αγωνίζεται πίσω από το μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη.
Μετά από 4' στον αγώνα σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα και άνηκε στον Πανθρακικό, με τον Ζεκίνια να δέχεται την μπάλα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, δοκίμασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 8' Σκόνδρας και Λούκας συνεργάστηκαν όμορφα, ο πρώτος έκανε την κούρσα δέχθηκε ένα μαρκάρισμα Ντιόγκο, αλλά ο Παππάας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τους "ασπρόμαυρους" να διαμαρτύρονται γι' αυτήν την απόφαση.


Η σύνθεση του Πανθρακικού: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο (62' Ντιόγκο), Μίκουλιτς, Ζεκίνια, Λαδάκης (87' Πόποβιτς), Σαρακατσάνος, Κάσες (56' Τζάνης), Μπαικαρά, Εμπόου, Ρομέου

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσουράνης (83' Κατσικάς), Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης (66' Βούκιτς), Στοχ, Λούκας, Αθανασιάδης (75' Νέτσιντ)



Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: