"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κώστα Καραμανλή στο Λαύριο (30/09/09)


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Λαύριο, 30 Σεπτεμβρίου 2009
Πολίτες του Λαυρίου, Κάτοικοι των Μεσογείων, της Ανατολικής Αττικής,
Η συστράτευσή σας στον κοινό αγώνα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών. Η κινητοποίησή σας φέρνει τη νίκη. Νίκη απέναντι στο λαϊκισμό. Νίκη απέναντι στην πολιτική ανευθυνότητα. Νίκη απέναντι στον κίνδυνο να μπούμε σε οικονομική περιπέτεια.
Από το Λαύριο, από τα Μεσόγεια, από την Αν. Αττική ένα είναι το μήνυμα: Νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Προχωρούμε όλοι και όλες μαζί. Ενωμένοι. Αποφασισμένοι. Ισχυροί. Αυτή η Παράταξη ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. Είμαστε η Παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών. Είμαστε η Παράταξη που δίνει λύσεις σε δύσκολους καιρούς. Προχωρούμε δυνατά. Ανατρέπουμε τα προγνωστικά. Κερδίζουμε για την Ελλάδα. Για όλους τους Έλληνες.
Φίλες και φίλοι,
Η αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης είναι εθνική πρόκληση. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών. Εμείς έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο και ανοίγουμε τα χαρτιά μας. Δεσμευόμαστε για δύσκολες, αλλά αναγκαίες αποφάσεις. Η άλλη πλευρά δεν έχει σχέδιο. Κρύβει τα χαρτιά της. Προτείνει, σε καιρούς δύσκολους, μόνο ευχάριστα, που είναι απραγματοποίητα. Με παροχές, που, ακόμη και μέρος τους αν γίνει πράξη, θα οδηγήσουν τη χώρα σε επικίνδυνα αδιέξοδα. Θα εκτινάξουν το δημόσιο χρέος, το έλλειμμα. Θα δυσκολέψουν τον δανεισμό της χώρας.
Απλές κουβέντες: Τα πρόσκαιρα ευχάριστα, θα γίνουν μακροχρόνια εξαιρετικά δυσάρεστα. Για όλους τους πολίτες. Όλα αυτά γεννούν σοβαρότατα ερωτήματα για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Από το πού θα βρει πόρους για τις παροχές του, έως τις καταστροφικές συνέπειες αυτών των παροχών. Και επειδή δεν μπορεί να τα απαντήσει, αποφεύγει τον διάλογο. Όχι μόνο μια δεύτερη δημόσια συζήτηση. Αλλά και όλες τις πρόσωπο με πρόσωπο συνεντεύξεις με δημοσιογράφους στην τηλεόραση. Έχει επιβάλλει πλήρη συσκότιση! Και κρύβεται μέσα σ΄ αυτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: