"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Το μήνυμα ελήφθη ;;;

Απόψεις του Κωνσταντίνου Α. Μαντζούφα

Λίγα λόγια και σταράτα!!!
Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες προς το κυβερνών κόμμα, μέσω των ευρωεκλογών, ήταν απλό και ξεκάθαρο:
Εάν δεν αλλάξετε τακτική και νοοτροπία καθώς και πολιτική σε συγκεκριμένους τομείς, η ψήφος διαμαρτυρίας από την μία και η αποχή από την άλλη, θα μετατραπούν σε αρνητική ψήφο (κοινώς μαύρισμα), στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Και η ανοχή αυτή δόθηκε γιατί πράγματι η... συγκεκριμένη κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, κράτησαν όρθια τη χώρα σε δύσκολες συνθήκες τα τελευταία χρόνια, σε εσωτερικό και εξωτερικό.
Το λυπηρό είναι πως κάποιοι δεν κατάλαβαν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ότι η ψήφος αυτή τείνει να μετατραπεί σε αρνητική και πάγια, εάν δεν αλλάξουν τα κακώς κείμενα και δυστυχώς σφυρίζουν αδιάφορα και λένε ότι όλα πήγαν καλά;;;
Το ίδιο και χειρότερο συμβαίνει δε και στον νομό Χαλκιδικής, όπου κάποιοι λένε πως (ΝΙΚΗΣΑΜΕ)!!!
Δε νομίζω το τελευταίο να αξίζει τον κόπο ιδιαίτερης κριτικής. Το θέμα είναι, αν όλοι αυτοί θα κάνουν επιτέλους την αυτοκριτική τους κι αν τελικά θα καταλάβουν πού βρίσκονται, ή θα αεροβατούν και θα συνεχίζουν να «θάβουν» τη Νέα Δημοκρατία στο νομό, μόνο και μόνο για να μη χάσουν τα κεκτημένα!!!
ΝΙΚΗΣΑΜΕ; Το 56% στον νομό έγινε 26%!!!
ΝΙΚΗΣΑΜΕ; Στις τελευταίες δύο εκλογικές αναμετρήσεις το ποσοστό της ΝΔ στον νομό είναι 2% κάτω απ’ το πανελλαδικό, όταν όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν 7-10 μονάδες πιο πάνω!!!
ΝΙΚΗΣΑΜΕ; Υπήρξε περιοχή στην Χαλκιδική όπου το κόμμα των Κυνηγών βγήκε πρώτο, (μη θεωρηθεί ότι έχω κάτι με τους ανθρώπους, ίσα ίσα το αντίθετο), και η ΝΔ δεύτερη!!!
ΝΙΚΗΣΑΜΕ; Στις περισσότερες περιοχές του νομού το σύνολο του ποσοστού των κομμάτων στα δεξιά της ΝΔ ήταν περισσότερο από το 26% που πήρε η ΝΔ!!!
ΝΙΚΗΣΑΜΕ; Υπήρξε περιοχή όπου το ΠΑΣΟΚ βγήκε πρώτο κόμμα λόγω του ότι είχε υποψήφιο ευρωβουλευτή από τη Χαλκιδική!!!
ΝΙΚΗΣΑΜΕ; Όταν λέγαμε διεκδικήστε υποψήφιο ευρωβουλευτή από τον νομό και μάλιστα προτείναμε και συγκεκριμένα πρόσωπα κάποιοι έκαναν παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους για να μην μπει κανένας!!!
ΝΙΚΗΣΑΜΕ; Η Ελληνική Λύση είχε εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα του νομού και η ΝΔ σχεδόν κανέναν!!!
ΝΙΚΗΣΑΜΕ; Φρόντισαν κάποιοι να κλείσουν οι πληγές των πρόσφατων δημοτικών εκλογών ή άνοιξαν κι άλλες;
Άραγε για όλα τα παραπάνω θα γίνει κάποια ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, ή θα πάμε για τα μπανάκια μας και δε βαριέσαι, όπως στις προηγούμενες εκλογές;
Άραγε κατάλαβαν κάποιοι το βάρος της ιστορικής παράταξης που κουβαλάνε στις πλάτες τους, ή επιμένουν σε ευχολόγια και φωτογραφίες κενού πολιτικού περιεχομένου;
Έρχεται όμως σύντομα η ώρα της κρίσης για όλους μας!!!
ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: