«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Δήμος Αριστοτέλη: Δημοπρατούνται δύο μεγάλα έργα αποχέτευσης προϋπολογισμού 4.200.000 € σε Ιερισσό και Στάγειρα - Στρατονίκη

Δημοπρατήθηκαν και ξεκινούν να υλοποιούνται αμέσως μετά την ανάδειξη των αναδόχων, ακόμη δύο μεγάλα έργα στον Δήμο Αριστοτέλη, με ιδιαίτερη σημασία για την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον και την ικανότητα υποστήριξης της έντονης πληθυσμιακής αύξησης σε τουριστικές περιόδους. 

Πρόκειται για το «Δίκτυο Αποχέτευσης Σταγείρων – Στρατονίκης» μήκους 8,5 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 2.500.000 € και την «Επέκταση Δικτύου Αποχέτευσης Ιερισσού», συνολικού προϋπολογισμού 1.700.000 €, έργα που εντάχθηκαν από την Διοίκηση του Δήμου και χρηματοδοτούνται μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης». 

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά:

 

«Έχουμε μπει πλέον για τα καλά σε μια μακρά περίοδο υλοποίησης έργων υποδομής, με τη Δημοτική Αρχή και το προσωπικό, να παραδίδουν μαθήματα αποτελεσματικότητας και σ` αυτόν τον τομέα. Εντάξαμε τα εν λόγω έργα στο πρόγραμμα “Α.Τρίτσης” τον περασμένο Οκτώβριο και πριν περάσει χρόνος, σε διάστημα 7-8 μηνών από την ένταξη, θα έχει ξεκινήσει η κατασκευή τους. Έτσι δίνουμε έμπρακτες απαντήσεις και επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά η μεθοδική δουλειά που γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια, στον Δήμο Αριστοτέλη.»



Δεν υπάρχουν σχόλια: