"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Εκλογές του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Χαλκιδικής "Ο Αριστοτέλης"

Η τακτική απολογιστική Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00, στο 3 ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου 
Οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. και Ε.Ε. του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθουν την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου από 09:00 έως 17:00, στις παρακάτω σχολικές μονάδες:

- στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών (για τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων των δήμων Ν. Προποντίδας και Κασσάνδρας).
- στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου (για τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων των δήμων Πολυγύρου, Σιθωνίας και Αριστοτέλη)...

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ


          Ψηφίζουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Για τους μόνιμους συναδέλφους με οργανική στο νομό μας η συνδρομή τους θα κρατηθεί στη μισθοδοσία Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου. Για τους αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΠΕ θα χρειαστεί μια προκαταβολή της συνδρομής 20 ευρώ (από τα 40 ευρώ) κι όχι όλη η συνδρομή. Για τους συναδέλφους αναπληρωτές  θα χρειαστεί η καταβολή όλης της  συνδρομής στη ΔΟΕ (15 ευρώ). Όσοι συνάδελφοι από Δευτεροβάθμια έχουν διατεθεί εξ ολοκλήρου στην Πρωτοβάθμια, μπορούν να εγγραφούν στο σύλλογό μας με προκαταβολή (20 ευρώ) κι έχουν κι αυτοί δικαίωμα ψήφου. Για τους συναδέλφους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου θα χρειαστεί η καταβολή του ποσού των 12 ευρώ. 

          Η πληρωμή θα γίνεται την ημέρα της ψηφοφορίας σε μέλη του Δ.Σ. στα εκλογικά τμήματα. 

         Για να συμμετέχουν οι συνάδελφοι στην ψηφοφορία πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα

         Για τη  διευκόλυνση των συναδέλφων που μετακινούνται, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να ζητήσετε την αλλαγή του εκλογικού κέντρου που ανήκετε, στέλνοντας ένα e-mail στο sechalpe@gmail.com,  μέχρι τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό μητρώου και το σχολείο που υπηρετείτε, δηλώνοντας σε ποιο εκλογικό τμήμα επιθυμείτε να ψηφίσετε.


ΗΜΕΡΗΣΙΑ  ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ - ΤΡΙΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 

  • ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (3΄)

  • ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ (από 10΄)

  • ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.  (10΄)

  • ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Μεμονωμένοι (3΄), Ψηφοδέλτια (5΄)

  • ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.

  • ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ

      Μεμονωμένοι (3΄), Ψηφοδέλτια (10΄)


       Στους χώρους των εκλογικών  διαδικασιών και της Γενικής Συνέλευσης θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα (αντισηπτικά, αποστάσεις, μάσκες), δεδομένου ότι ήδη οι εκπαιδευτικοί -  μέλη μας, για την προσέλευσή τους στις σχολικές μονάδες που υπηρετούν, διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test μέσω της πλατφόρμας edu-pass. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: