«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Καθαρισμός της Κασσάνδρας από συνεργεία του Δήμου


Με εντατικό ρυθμό προετοιμάζεται για την τουριστική περίοδο η Κασσάνδρα, προκειμένου να υποδεχθεί με ευπρέπεια τους χιλιάδες επισκέπτες της και να τους προσφέρει όμορφες διακοπές σε ένα καθαρό και περιποιημένο περιβάλλον, όπως αξίζει στους ίδιους αλλά και στους κατοίκους της περιοχής.
Ο Δήμος Κασσάνδρας με τη...
συνεργασία της Δημάρχου Αναστασίας Χαλκιά και της αντιδημαρχίας Καθαριότητας εκπονεί ένα ουσιαστικό  σχέδιο καθαριότητας, ευπρεπισμού και βελτίωσης της εικόνας αλλά και της χρηστικότητας των κοινόχρηστων χώρων.
Οι ρυθμοί εργασίας των συνεργείων είναι ταχείς  και εντατικοί και το αποτέλεσμα ορατό από την πρώτη κιόλας μέρα.
Τα συνεργεία σήμερα προχώρησαν σε καθαρισμό περιβάλλοντος χώρου και σε κλάδεμα δέντρων  στο Μνημείο πεσόντων Κασσανδρείας. Επίσης σε καθαρισμό και κοπή χόρτων στον τουριστικού ενδιαφέροντος χώρο "Κάνιστρο"  αλλά και στην κεντρική είσοδο  του  Παλιουρίου.
Στο Πολύχρονο, που ετοιμάζεται ήδη να υποδεχθεί εκατοντάδες επισκέπτες για το Καρναβάλι, τα συνεργεία προχώρησαν σε κοπή χόρτων και καθαρισμό της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα και στη Φούρκα ασχολήθηκαν με το ίδιο αντικείμενο δηλαδή την κοπή χόρτων, το κλάδεμα δέντρων και τη συντήρηση του μνημείου πεσόντων Φούρκας. Επιπλέον στη Φούρκα βελτιώθηκε με ρίψη αδρανούς υλικού  ένας  δρόμος προκειμένου να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών.
 Τα συνεργεία προχώρησαν και στον καθαρισμό του πάρκου Χανιώτης με κλάδεμα δέντρων και κοπή χόρτων, καθώς το συγκεκριμένο πάρκο αποτελεί σημείο τουριστικής αναφοράς για τη Χανιώτη και την ευρύτερη περιοχή.
Οι εργασίες θα συνεχιστούν με βάση προγραμματισμού της υπηρεσίας καθαριότητας και σε συνεννόηση με τους προέδρους των κοινοτήτων για το καλύτερο αποτέλεσμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: