«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Συνάντηση του Δημάρχου Αριστοτέλη με τον Γενικό Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων της Eurobank για το κατάστημα του Παλαιοχωρίου

Η πρόθεση της Eurobank να καταργήσει το κατάστημά της στο Παλαιοχώρι και να μεταφέρει τη δραστηριότητά του στο κατάστημα του Πολυγύρου, αποτέλεσε το αποκλειστικό θέμα συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Αυγερινό, με τον Γενικό Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων της Eurobank κ. Ιωάννη Σεραφειμίδη, τον Διευθυντή Τομέα Δικτύου Καταστημάτων κ. Γεώργιο Κηπουρό και την Περιφερειακή Διευθύντρια Χαλκιδικής κ. Θεοπούλα Νανά. 

Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος, ενημέρωσαν...
εκ νέου τα στελέχη της Eurobank για την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής στην προαναγγελθείσα κατάργηση του  καταστήματος του Παλαιοχωρίου, ανέπτυξαν σειρά επιχειρημάτων υπέρ της ανάγκης παραμονής του καταστήματος εν λειτουργία, ενώ μετάφεραν και τις θέσεις πολιτών, που στο μεταξύ οργάνωσαν και πραγματοποίησαν τη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της τράπεζας στον Πολύγυρο.

Από την πλευρά τους, τα στελέχη της Τράπεζας εξέφρασαν την κατανόησή τους για τις ανησυχίες που προβάλει η τοπική κοινωνία, ενώ επιφυλάχθηκαν να ενημερώσουν τη Δημοτική Αρχή εγγράφως τις αμέσως επόμενες μέρες, για την οριστική απάντηση της Eurobank Εργασίας A.Ε.

Με αφορμή τη συνάντηση, ο Δήμαρχος κ. Στέλιος Βαλιάνος επισήμανε τα εξής:

«Θεωρήσαμε επιβεβλημένο να επικοινωνήσουμε εκ του σύνεγγυς με τη Διοίκηση της τράπεζας και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, στην προσπάθεια μας να αποτρέψουμε την αναστάτωση της οικονομικής ζωής της περιοχής που θα επιφέρει η αναστολή λειτουργίας ενός τραπεζικού καταστήματος. Εκτιμώ την άμεση ανταπόκριση των στελεχών της τράπεζας στην ανάγκη αυτής της συνάντησης και ευχαριστώ τον Γενικό Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων της Eurobank που ήρθε από την Αθήνα αποκλειστικά για να συζητήσουμε και να ακούσει τις απόψεις μας. Αναμένουμε πλέον την τελική απόφαση της τράπεζας, έχοντας κάνει το καλύτερο δυνατόν για την πλήρη ενημέρωση της Διοίκησης: α) για τον προβληματισμό δημοτών  και κατοίκων του Δήμου Αριστοτέλη που διαχρονικά εμπιστεύονται την εν λόγω Τράπεζα, β) για το γεγονός ότι πελάτες της ακόμα και μεγάλης ηλικίας -που δεν είναι εξοικειωμένοι με ηλεκτρονικές συναλλαγές- θα πρέπει να διανύουν άλλα 40 χιλιόμετρα ως τον Πολύγυρο και συχνά σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και γ) για τις σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές που ανοίγονται στην περιοχή της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής και συνηγορούν υπέρ της διατήρησης του υποκαταστήματος στο Παλαιοχώρι.»



Δεν υπάρχουν σχόλια: