«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της επέκτασης του ρυμοτομικού σχεδίου Γαλάτιστας

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες, με ίδιους πόρους του Δήμου Πολυγύρου, για την ολοκλήρωση της Β1 φάσης επέκτασης του ρυμοτομικού σχεδίου Γαλάτιστας. 
Πρόκειται για την πολεοδόμηση- ρυμοτόμηση 983 στρεμμάτων, που θα καλύψουν πλήρως τις νέες στεγαστικές ανάγκες των κατοίκων του τόπου.

Προβλέπεται, μετά την παρέλευση της προθεσμίας για την υποβολή ενστάσεων, να ολοκληρωθεί η διαδικασία κι...
επιτέλους μετά από πολλά χρόνια να αποκτήσουν οι κάτοικοι τις νέες μορφές των οικοπέδων τους, τα οποία θα είναι πλήρως αξιοποιήσιμα πολεοδομικώς δήλωσε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.




Για το σκοπό αυτό και για ενημέρωση των κατοίκων πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Γαλάτιστας συνάντηση - ενημέρωση των κατοίκων, παρουσία μελετητών, της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου καθώς κι εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης.




Επίσης τόνισε ο κ. Ζωγράφος ότι τη σκυτάλη παίρνουν η Ορμύλια και ο Γαλαρινός.

Πέραν των παραπάνω, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υποβλήθηκε σήμερα προς το Υπουργείο Εσωτερικών, σχετική ολοκληρωμένη πρόταση για τη χρηματοδότηση της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Ορμύλιας και των Ψακουδίων συνολικού προϋπολογισμού 7.368.000 ευρώ κι αναμένεται η σχετική έγκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: