«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Οι ετεροδημότες «αγκάλιασαν» τον Στέλιο Βαλιάνο. Τι είπε για το Αριστοτέλειο Ινστιτούτο Επιστημών και Επιχειρηματικότητας


«Ξέρω καλά πως εδώ στη Θεσσαλονίκη, ζείτε τον Δήμο Αριστοτέλη το ίδιο έντονα με εμάς που περνάμε εκεί την καθημερινότητά μας. Ξέρω καλά πως έχετε την ίδια αγάπη για τα χωριά μας, την ίδια έγνοια για το μέλλον του τόπου που μας ενώνει! Το αποδεικνύετε άλλωστε, με τη σημερινή σας παρουσία εδώ! Αποδεικνύετε, αυτό που εισπράττω παντού! Την ελπίδα, την αισιοδοξία, την βεβαιότητα, που κυριαρχεί , πιστέψετε με, σε όλον τον Δήμο Αριστοτέλη, πως ο τόπος μας, αυτός ο...
τόπος που μας ενώνει, αλλάζει σε λίγες μέρες σελίδα! Με Ομοφωνία! Και με καθαρή εντολή από την 1η Κυριακή!»
Τα παραπάνω τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, μιλώντας στους ετεροδημότες, που συνέρρευσαν στο κινηματοθέατρο «Αθήναιον» της Θεσσαλονίκης, «αγκαλιάζοντας»… με «Ομοφωνία» τις προτάσεις του για το μέλλον του Δήμου Αριστοτέλη !

Ο κ. Βαλιάνος, με αφορμή την αυριανή συνέντευξη τύπου της απερχόμενης Διοίκησης με την Πρυτανεία του ΑΠΘ, για …τη μελέτη βιωσιμότητας του «Διεθνούς Πνευματικού Κέντρου Αρχαίων Σταγείρων», μόλις λίγες μέρες πριν τις εκλογές, τόνισε ότι αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της ανυπαρξίας έργου της απερχόμενης Διοίκησης, παρουσίασε στους ετεροδημότες την πρότασή του για το «Αριστοτέλειο Ινστιτούτο Επιστημών και Επιχειρηματικότητας» και θύμισε ότι ο Αριστοτέλης, εκτός από φιλόσοφος, ήταν… και Μακεδόνας !
«Σπεύδουν 10 μέρες πριν πάρουν την άγουσα από την ψήφο των πολιτών, να πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου εμφανώς πιεσμένοι από την δική μας εξαγγελία για ένα «Αριστοτέλειο Ινστιτούτο Επιστημών και Επιχειρηματικότητας», που δεν θα έχει μόνο φιλοσοφικό και μελετητικό χαρακτήρα, αλλά δυναμικά αναπτυξιακό», τόνισε ο κ. Βαλιάνος! «Είναι αναμενόμενες αυτές οι παλαιοκομματικές τακτικές από έναν δήμαρχο γαλουχημένο στις κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιδήμαρχό του. Δεν εκπλήσσομαι ούτε καν που μεταφέρουν την δική τους μικροπολιτική αγωνία στην πρυτανεία του ΑΠΘ, την οποία εμπλέκουν σε αμιγώς προεκλογικές ενέργειες.
Δεν πειράζει όμως… Ας παρουσιάσουν το 20% αυτού που τελικά εμείς θα δημιουργήσουμε! Τους καλώ όμως, αφού θα δώσουν συνέντευξη τύπου με τον Μακεδόνα φιλόσοφο Αριστοτέλη στο επίκεντρο, να πουν κάτι και για τη Συμφωνία των Πρεσπών, που όλο την προσπερνάνε!
Και επειδή οι εξελίξεις με υποχρεώνουν, ας πω δυο λόγια παραπάνω για το Αριστοτέλειο Ινστιτούτο Επιστημών και Τεχνολογίας που θα δημιουργήσουμε.
Όπως προείπα, αυτό θα είναι ένα εργαλείο, όχι απλά φιλοσοφικής μελέτης, αλλά αναπτυξιακής ώθησης! Που θα ενώσει επιστήμη και επιχειρηματικότητα με επίκεντρο τον τόπο μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: