«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Το νερό της Χαλκιδικής που κατακτά τις διεθνείς αγορές


Την Δευτέρα 01 Απριλίου 2019, το Νερό ΑΘΩΣ βραβεύτηκε από τον Οργανισμό AVPA PARIS, με το Χρυσό Μετάλλιο στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό Gourmet Νερών από όλο τον κόσμο, στην κατηγορία Plates de Caractère , για τρίτη συνεχόμενη χρονιά !
Φέτος η εταιρεία μας γιορτάζει και τα 30 χρόνια λειτουργίας της, με συνεχή αναβάθμιση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, η εταιρεία ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε , παράγει ποσότητες νερού για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής αλλά και της διεθνούς αγοράς. Τα προϊόντα, φτάνουν καθημερινά στην πόρτα των πελατών, με...
διανομή που αναλαμβάνει η επιχείρηση χωρίς κόστος μεταφοράς, με τα εννέα ιδιόκτητα οχήματα που διαθέτει. Με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους καταναλωτικού κοινού σε συνδυασμό με τη ποιότητα νερού και τη συνέπεια της εταιρείας, έχει ενδυναμώσει την αξιοπιστία απέναντι στους πελάτες.

Η  Βιομηχανία – Εταιρεία  Εμφιαλώσεως Νερού “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” δραστηριοποιείται από το 1989 και κυριαρχεί στις προτιμήσεις των καταναλωτών της Χαλκιδικής όπως και σε όλη την Ελλάδα ενώ διευρύνει συνεχώς την παρουσία του σε αγορές του εξωτερικού.

Η εκδήλωση της βράβευσης έλαβε χώρα στην Ανώτατη Σχολή Μαγειρικής Ferrandi στο Παρίσι . Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι εμφιαλωμένων νερών από χώρες και πόλεις όπως η Γαλλία, η Νορβηγία , η Ρωσία, η Αυστραλία, η Ισπανία, η Κροατία, η Ρουμανία, η Κολομβία και πολλές άλλες καθώς και εκπρόσωποι πρεσβειών, μέσων μαζικής ενημέρωσης, εμπόρων, γευσιγνωστών, chef της γαλλικής πρωτεύουσας.
Ιδιαίτερη τιμή για το Ελληνικό Νερό ΑΘΩΣ αποτέλεσε η παρουσία της εκπροσώπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι.


Κατά τη διαδικασία του διαγωνισμού τα μέλη της κριτικής επιτροπής- διακεκριμένοι επιστήμονες και γευσιγνώστες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του νερού- δοκίμασαν όλα τα δείγματα που πήραν μέρος χωρίς να γνωρίζουν την ονομασία και τη χώρα προέλευσης, απονέμοντας την πρώτη θέση στο ΑΘΩΣ Νερό στην κατηγορία Plates dCaractère. 

Η απονομή του μεταλλίου έγινε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού ΑVPA Paris, κ. Philippe Juglar, στην αντιπρόσωπο της εταιρείας ΑΘΩΣ Εμφιαλωτική Α.Ε., κα Αναγνωστοπούλου- Στιβαχτάρη Μαρία , η οποία δήλωσε:

«Εκ μέρους της διοίκησης, των μετόχων και του προσωπικού της εταιρείας ΆΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗΣ Α.Ε. ευχαριστούμε τον Οργανισμό AVPA PARIS για την τρίτη συνεχή Χρυσή βράβευση του νερού ΑΘΩΣ.

Το μετάλλιο αυτό αποτελεί συλλογική προσπάθεια και επιβράβευση των πολύχρονων προσπαθειών μας.

Ευχαριστούμε επίσης το καταναλωτικό κοινό μας και τους συνεργάτες μας για την συνεχή εμπιστοσύνη στην εταιρεία και στα προϊόντα μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: