«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Παραδίδεται ο βιολογικός σταθμός Πολυγύρου - Καλυβών (ΦΩΤΟ)

Με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος γνωστοποιεί τα παρακάτω:

"Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώνεται και παραδίδεται ο βιολογικός σταθμός του Πολυγύρου - Καλυβών και είναι σε εξέλιξη η ολοκλήρωση των αποχετευτικών δικτύων. 
Για την ιστορία θα πρέπει να τονίσουμε ότι...

 
Τα έργα είχαν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με τη πράξη «Έργα συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Πολυγύρου- Καλυβών Δήμου Πολυγύρου» με συνολικό προϋπολογισμό 27.000.000,00 ευρώ.


Πρόκειται για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε σχέση με τα πληθυσμιακά κριτήρια. Προβλέπεται δε με την ολοκλήρωση του έργου να ενταχθεί άμεσα και ο οικισμός Γερακινής.


Τέλος αναμένεται η έγκριση για τη χρηματοδότηση κατασκευής αντίστοιχου έργου για την περιοχή της Ολύνθου και ολοκληρώνεται η μελέτη για την κατασκευή αντίστοιχου έργου στη Μεταμόρφωση, όπως επίσης και η μελέτη για τη σύνδεση Βατοπεδίου κι Ψακουδίων με τον βιολογικό της Ορμύλιας που ήδη λειτουργεί.
Με την ολοκλήρωση των παραπάνω ο Νέος Δήμος Πολυγύρου, ως σύγχρονος πλέον Δήμος, δε θα χει τίποτα να ζηλέψει από άλλους σύγχρονούς του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Κύριο μέλημά μας η ποιότητα ζωής των πολιτών".















Δεν υπάρχουν σχόλια: