«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Ενημέρωση για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Ορμύλια Χαλκιδικής

Με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Ορμύλιας Γιώργος Ματέας προχώρησε σε ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου.

Ειδικότερα αναφέρει:



"Επειδή πλανάται στην Ορμύλια η φήμη πως η σημερινή διοίκηση του δήμου Πολυγύρου αδιαφορεί και δεν προχωράει σε ενέργειες για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου, κρίνω σκόπιμο να ενημερώσω τους κατοίκους πως στον χώρο του σταδίου της κωμόπολής μας δεν ήταν και δεν είναι εφικτή τέτοια κατασκευή. 
Και αυτό γιατί για τον χώρο που καταλαμβάνει το στάδιο δεν υπάρχει καταγεγραμμένος τίτλος ιδιοκτησίας ούτε στην τότε κοινότητα Ορμύλιας, ούτε και στον μετέπειτα Δήμο Ορμύλιας και κατά συνέπεια ούτε στον τωρινό δήμο Πολυγύρου.
Η κατασκευή του σταδίου έγινε βάση προσυμφώνων που αφορούν τμήματα κληροτεμαχίων που ποτέ δεν οριστικοποιήθηκαν, διότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.
Έτσι οι όποιες προσπάθειες έγιναν, μετά την μεταπολίτευση, διαχρονικά απέτυχαν.
Τώρα με την σύνταξη του κτηματολογίου θα δηλωθεί η έκταση και θα αποκτηθεί ο πολυπόθητος τίτλος ιδιοκτησίας, οπότε και θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και εδώ. 


Όσον αφορά στην κατασκευή ταρτάν στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, για το οποίο υπάρχουν ομόφωνες αποφάσεις και της οικονομικής επιτροπής και του δημοτικού συμβουλίου , θα είναι έτοιμο και στη διάθεση της νεολαίας μας και όχι μόνο, σε σύντομο χρονικό διάστημα και πάντως πριν την άνοιξη. 


Πληροφοριακά προκρίθηκε στο προγράμμα «ΦιλόΔημος» και η κατασκευή γήπεδου 5χ5 στην Ορμύλια και αναμένεται η έγκριση της προτάσεως".

Δεν υπάρχουν σχόλια: