«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Χαλκιδική: Εξελίξεις στην κατάρτιση ψηφοδελτίων, των Αυτοδιοικητικών Εκλογών

Στο πόδι βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι ψηφοφόροι της κεντροδεξιάς και ειδικότερα της ΝΔ στην Χαλκιδική.
Ο λόγος αυτής της κινητικότητας έχει να κάνει με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Απόστολου Τζιτζικώστα κυρίως στην Βόρεια Χαλκιδική, μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση της Περιφερειακής Συμβούλου Κατερίνας Ζωγράφου, η οποία δεν επιθυμεί να λάβει μέρος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Μετά κι από αυτή την εξέλιξη η...

ονοματολογία στους κόλπους της βάσης της ΝΔ έχει φουντώσει για τα καλά.
Ανεξάρτητα από αυτούς που θα αυτοπροταθούν ή θα επιλέξει ο νυν αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος, η εκλογική βάση της ΝΔ της Βόρειας Χαλκιδικής πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε στο ψηφοδέλτιο να συμμετέχει οπωσδήποτε ο γνωστός για τους αγώνες του στον αυτοδιοικητικό χώρο, Βασίλης Μοσχόπουλος, πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής.

Ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού στελέχους, με μεγάλο λαϊκό έρεισμα στην τοπική κοινωνία αλλά και σ’ ολόκληρη την Χαλκιδική εξαιτίας της μαχητικότητας για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής, που τον διακρίνει.
Πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Βασίλης Μοσχόπουλος δεν είναι αρνητικός σε μια προοπτική υποψηφιότητας του, σε ψηφοδέλτιο για την Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής.
Επιπλέον, στην Πειραιώς είναι γνωστή η δράση του Βασίλη Μοσχόπουλου σ’ όλη την Βόρεια Ελλάδα, όσον αφορά στον ευαίσθητο χώρο της Αυτοδιοίκησης, κάτι που τον καθιστά ακόμη περισσότερο θελκτικό στο να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: