«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Κασσάνδρας: Προμήθεια μηχανημάτων από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Έπειτα  από συντονισμένες και άμεσες ενέργειες του Δήμου Κασσάνδρας  εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την Πράξη «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ» ολικού προϋπολογισμού 285.200,00€ εκ των οποίων το ποσό των 160.000,00€ (ανώτατο ποσό χρηματοδότησης)   θα   χρηματοδοτηθεί   από   το   Πρόγραμμα   ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ   ΙΙ   και   το υπόλοιπο ποσό των 125.200,00€ από ιδίους πόρους του Δήμου Κασσάνδρας.
  Η Πράξη αφορά   την...
   προμήθεια   μηχανημάτων   (φορτωτής,   ανατρεπόμενο   φορτηγό)   τα   οποία   θα συμβάλλουν καθοριστικά στην κάλυψη των καθημερινών αυξημένων αναγκών του Δήμου Κασσάνδρας.
  Ο Δήμος Κασσάνδρας συνεχίζει συστηματικά και αποτελεσματικά να αξιοποιεί στο έπακρον κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης και να εξασφαλίζει σημαντικούς οικονομικούς πόρους με αποκλειστικό σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που ανακύπτουν στις περιοχές του Δήμου.
  Επισημαίνεται, ότι στην  ένταξης της Πράξης αυτής, ήταν σημαντική η συμβολή της κας Ιγγλέζη Κατερίνας – Βουλευτής Ν. Χαλκιδικής, την οποία και ευχαριστούμε δημοσίως για την προσήλωσή της στην  ανάδειξη   και    αποτελεσματική  αντιμετώπιση   των προβλημάτων   της περιοχής μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: