«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Κανταράς: "Οι μεγαλύτεροι παπατζήδες, υποκλίνονται μπροστά στους κ. κ. Τσίπρα και Σκουρλέτη" !

Δήλωση του Τάσου Κανταρά, μέλους της Π. Γ. της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), υπευθύνου για θέματα Αυτοδιοίκησης και μέλους του Δ.Σ της ΚΕΔΕ.

Η κατάθεση τροπολογίας, από ένα λόχο υποτακτικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στο υπό συζήτηση Σ/Ν που αφορά την Αυτοδιοίκηση και την ημερομηνία διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, φανερώνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, ποιοι κυβερνούν αυτή τη δύσμοιρη χώρα. Σε ποιών τα χέρια, βρίσκεται η τύχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Επί ενάμισι χρόνο, ο αρμόδιος...
υπουργός κ. Σκουρλέτης, επιχειρηματολογούσε σε όλους τους τόνους, για την αναγκαιότητα μετάθεσης των δημοτικών εκλογών τον Οκτώβρη του 2019, ώστε να μην συμπίπτουν αυτές με την ημερομηνία των ευρωεκλογών.

Και ω του θαύματος ! Σε ένα βράδυ, άλλαξαν οι σχεδιασμοί στη σκακιέρα του Μαξίμου. Ξεχάστηκαν όλα τα επιχειρήματα Σκουρλέτη και προκρίθηκε το σενάριο των πολλαπλών εκλογών τον ερχόμενο Μάιο, στο οποίο σενάριο, οι βουλευτικές εκλογές είναι αυτές που προφανώς ενδιαφέρουν τον κ.Τσίπρα και την κυβέρνηση του.
Ελπίζοντας, εις μάτην, πως έτσι θα διοχετεύσουν στις παράλληλες κάλπες τη δυσαρέσκεια των πολιτών. Γιατί την Αυτοδιοίκηση, την έχουν γραμμένη οι κ.κ Τσίπρας και Σκουρλέτης. Την χρειάζονται, μόνο ως πεδίο τροφοδότησης των πρωτογενών πλεονασμάτων της χώρας, μέσω των συνεχών περικοπών των πόρων της. Την χρειάζονται, για να πληρώνει ο πολίτης, όσα όφειλε να καταβάλλει το κράτος. Την χρησιμοποιούν, για να τροφοδοτεί τον πελατειακό εκλογικό κατάλογο της κυβέρνησης, μέσω της εκμετάλλευσης των μακράς διάρκειας συμβασιούχων της.
Οι κ.κ Τσίπρας και Σκουρλέτης, μέσω του “Κλεισθένη”, υλοποιούν με το πιο σκληρό τρόπο, τις πολιτικές της επιτροπείας και τις δεσμεύσεις των ΜΣΠΔ. Πάνω στο πατρόν του “Καλλικράτη”, εισάγουν τον “Κλεισθένη” και δίνουν τη χαριστική βολή, στην πιο αμεσοδημοκρατική κατάκτηση του λαού μας, από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους. Με την όλη τυχοδιωκτική τακτική που ακολουθούν, διεκδικούν τον τίτλο των μεγαλύτερων παπατζήδων που πέρασαν από τη διοίκηση αυτού του Κράτους. 
Τους ανήκει! 
 Ο λαός, αδημονεί να τους συναντήσει. Σε όσες κάλπες και αν στήσουν! 
 Καλή αντάμωση τον Μάιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: