«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Συγκλονιστικό το χθεσινό 7ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων στην Έδεσσα...(ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι οι χορευτές ενωμένοι έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα καθώς σχημάτισαν τον χάρτη της Μακεδονίας με τα σώματά τους. Το θέαμα συγκλονιστικό! 
Τα πλάνα με drone δείχνουν τη συγκινητική αυτή εικόνα ενώ ηχεί το Μακεδονία ξακουστή και σείεται το στάδιο !
Το απόγευμα του Σαββάτου, 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε...
το 7ο Αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων στην Έδεσσα «Ο χορός είναι ζωή» στο Δημοτικό Στάδιο «Φόρης Γεντζής» Έδεσσας, με την αρωγή της Π.Ε. Πέλλας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Έδεσσας και του δήμου, και με την υποστήριξη των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.
Η συνδιοργάνωση ανήκει στους Συλλόγους της πόλης: Φιλοπρόοδος Μ. Αλέξανδρος, Ποντίων «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», Μικρασιατών «η Μπίγα», Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού και Ηπειρωτών «Απειρωτάν», μέλη των οποίων απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης.
Μια ιδέα που ξεκίνησε από το μέλος της οργανωτικής επιτροπής, Ροζαλία Γαβριηλίδου – η οποία παρουσίασε την εκδήλωση – και με τα χρόνια, κατάφερε να γίνει θεσμός και πανελλαδικά αναγνωρίσιμο το “Αντάμωμα” ως ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά δρώμενα στη Μακεδονία, με τη στήριξη όλων – φορέων και Συλλόγων .
Στην εκδήλωση πολιτιστικοί σύλλογοι παρουσίασαν χορούς από τη Μακεδονία, τον Πόντο, τη Θράκη, την Μικρά Ασία και την Ήπειρο με περισσότερους από 1500 χορευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: