"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Καλό Ταξίδι Αρχηγέ των Γενναίων !

Γράφει ο Αριστοτέλης Μανωλάς*

Πέθανε το Σάββατο 17/3/2018, ο ταξίαρχος ε.α.,Παπαμελετίου Γεώργιος. Ήταν ο δ/της της Α΄ Μοίρας Καταδρομών,που συμμετείχε στην αποστολή "ΝΙΚΗ", πολέμησε και κατατρόπωσε τον Αττίλα και υπερασπίστηκε νικηφόρα το αεροδρόμιο Λευκωσίας.
Δακρύζω, συγκινούμαι και ανατριχιάζω διαβάζοντας τα κατορθώματά του. Κι όμως η πολιτεία, όπως δήλωσε η σύζυγος του, δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ για να τον τιμήσει και να αναγνωρίσει την προσφορά αυτού και των συνεργατών του. Όχι μόνο αυτό,αλλά μόλις έφτασε στον βαθμό του συνταγματάρχη, τον αποστράτευσαν !!!! με τον βαθμό του ταξιάρχου ! Δηλαδή οι "δημοκράτες" έκριναν, ότι αυτός ο παλίκαρος με σπουδαία πολεμική εμπειρία δεν αξίζει να προαχθεί και τον έκοψαν !! Έχετε δει κανένα δρόμο ή πλατεία να έχει το όνομά του; Πιστεύετε ότι, έστω μεταθανάτια θα το κάνουν; Εμ βέβαια δεν λεγόταν Φύσσας ούτε προφανώς ήταν...

"αριστερός" ώστε και για κάτι απλό να γίνουν όλα τα ανωτέρω. 
Πόσοι γνώριζαν τι έκανε για την πατρίδα; 
Ακούσατε από κάποιο τηλεοπτικό κανάλι να αναφέρουν κάτι; Πόσα πολλά του οφείλει η χώρα και δεν έκανε τίποτα ! 
Ποιος όμως να κάνει; 
Ο Βαρβιτσιώτης της ΝΔ, που δήλωσε ότι είναι "αναφαίρετο δικαίωμα καθενός να καίει την ελληνική σημαία" ή ο Πάγκαλος του ΠΑΣΟΚ, που χαρακτήρισε "πανί" την σημαία μας τη νύχτα των Ιμίων ή ο Παρεσκευόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ, που ζήτησε διάλογο προκειμένου να "αποποινικοποιηθεί" το κάψιμο της ελληνικής σημαίας; 
Αυτοί είναι οι δημοκράτες που μας κυβερνάνε από το 1974;

Πως καταντήσανε έτσι τη χώρα μας !!! Είναι αυτή η Ελλάδα μας; Εε ΟΧΙ !! Δεν θα επιτρέψουμε δεν θα σ΄ αφήσουμε να χαθείς ! Φτάνει πια !! Αρκετά σας ανεχθήκαμε ! Είμαστε κι εμείς εδώ !


ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙΚΑΡΕ. Σ΄ ευχαριστούμε και σ΄ ευγνωμονούμε για ότι έκανες για εμάς. Μπορεί να μην τιμήθηκες εσύ και οι στρατιώτες σου μέχρι τώρα, όμως σύντομα θα έρθει η ώρα που θα τιμηθείτε όπως σας αξίζει. Όπως αξίζει σε παλικάρια όπως εσύ και το όνομά σου θα γραφτεί στο βιβλίο των ηρώων, όπως ο Καραϊσκάκης,ο Κάσλας, ο Ευαγόρας Παλλικαρίδης κ.ά.


Υποκλίνομαι και γονατίζω ΜΟΝΟ σε τέτοια παλικάρια ΜΟΝΟ για σένα Ελλάδα._


*Ο Αριστοτέλης Μανωλάς είναι Υποστράτηγος Ε.Α. της ΕΛΛΑΣ.
Διετέλεσε Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: