«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Τελετή βράβευσης επιτυχόντων μαθητών του ΓΕΛ Κασσάνδρας στα ΑΕΙ


Σε κλίμα μεγάλης χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των πλέον υψηλόβαθμων επιτυχόντων μαθητών του ΓΕΛ Κασσάνδρας στα ΑΕΙ.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κασσάνδρας, τελούσε υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κασσάνδρας.
Ο Δήμαρχος Βασίλης Κυρίτσης και ο...
Πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.Κ  Χάρης Κουκουβίνος απένειμαν στους επιτυχόντες μαθητές έπαινο καθώς και  δώρα όπως tablet και κινητά τηλέφωνα,που θα τους χρησιμεύσουν στην Ακαδημαϊκή τους πορεία.
Οι φοιτητές που βραβεύτηκαν είναι : Δήμητρα Σμυρλή, Χαραράς Γεώργιος, Γεωργία Ζεμπίλα, Δημήτρης Βαρελάς, Κατερίνα Φώτη, Κωνσταντίνα Φώτη.
Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας στο χαιρετισμό του τους συνεχάρη και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειές τους στη ζωή και παράλληλα συνεχάρη τους γονείς και τους καθηγητές τους για τη βοήθεια που τους προσέφεραν.
Ο Πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.Κ Χάρης Κουκουβίνος επεσήμανε ότι ήταν μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Επιχείρησης για να δώσει έμπρακτα συγχαρητήρια στους επιτυχόντες  μαθητές και οτι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια για την ηθική στήριξη των φοιτητών.
Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Μαρία Παπαδημητρίου απευθυνόμενη στους φοιτητές σχολίασε ότι όταν μπαίνεις στη μάχη οφείλεις να νικήσεις και τώρα που κατακτήθηκε η νίκη πρέπει να σκεφτούν ότι άλλο η επιτυχία και άλλο η ευτυχία τώρα οφείλουν να κατακτήσουν την ευτυχία.
Τη Διεύθυνση του ΓΕΛ Κασσάνδρας εκπροσώπησε ο εκπαιδευτικός Σαραφιανός Τσιρωνάς ο οποίος υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Αλκιβιάδης Φτίκας, Αντώνης Μιχαλάκης, Θωμάς Κοντός και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κουτσούρης καθώς και γονείς και συγγενείς αλλά και φίλοι των βραβευθέντων φοιτητών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: