«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Με σύμμαχο την Θεσσαλονίκη η Χαλκιδική κερδίζει το στοίχημα της Ισραηλινής τουριστικής αγοράς

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού IMTM 2018 πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Φεβρουαρίου στο Τελ Αβίβ. Η Χαλκιδική ήταν παρούσα μετά από πολλά χρόνια στο μεγάλο αυτό τουριστικό γεγονός και την εκπροσώπησε επάξια ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής.
Η έκθεση τουρισμού στο Τελ Αβίβ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην αγορά του Μεσογειακού Τουρισμού, έχει αποκτήσει δυναμική τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει το κυριότερο γεγονός της εισερχόμενης και εξερχόμενης τουριστικής βιομηχανίας στο Ισραήλ.

Ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και...
της Π.Ο.Ξ. κ. Γρηγόρης Τάσιος βρέθηκε στο Τελ Αβίβ μαζί με τον Διευθυντή του Τ.Ο.Χ. κ. Γιώργο Μπρουτζά και είχαν σειρά επαφών τόσο με τους μεγαλύτερους Tour Operator του Ισραήλ, όσο και με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνο Τσέγα και τον Διευθυντή του Γραφείου ΕΟΤ Ισραήλ κ. Χάρη Καλπίδη.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής κινείται στρατηγικά στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών σε μια νέα αγορά, όπως αυτή του Ισραήλ, καθώς σύμφωνα με στοιχεία οι Ισραηλινοί πραγματοποιούν 4.000.000 ταξίδια υψηλού προϋπολογισμού ετησίως, κατά μέσο όρο 4-10 ημέρες παραμονή!

Σε συνεργασία με την Θεσσαλονίκη και με την αύξηση των εβδομαδιαίων πτήσεων από το Ισραήλ, η Χαλκιδική μπορεί να αποκομίσει το μερίδιο της αγοράς που της αναλογεί ιδιαίτερα για την αρχή και το τέλος της σεζόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: