«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Ευχαριστήριο

Μετά την επιτυχή παρουσίαση του βιβλίου μου «13.878 + 10 ημέρες, μια σύντομη, προσωπική αναφορά στην οικογενειακή ιστορία», στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού μου (Ζαρός), αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά:
  1. Τους ιερείς του χωριού, τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβ. του Δήμου Φαιστού, όπως και τον Πρόεδρο της δημοκ/τας Ζαρού για την παρουσία τους –τον Δήμαρχο μάλιστα για τον θερμό και ουσιαστικό χαιρετισμό του.
  2. Τους συγγενείς, κοντινούς και μακρινούς, όπως και τους γκαρδιακούς (εγκάρδιους) φίλους και τους λοιπούς, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
  3. Όσους πήραν το λόγο και εξέφρασαν τις εντυπώσεις, αλλά και τις ενδιαφέρουσες ιδέες τους.
  4. Τα κορίτσια (φιλολόγους) που διάβασαν αποσπάσματα, Μαρία Ζωγραφάκη και Κλαίρη Γιατρομανωλάκη.
  5. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το...
    Ίδρυμα του Πνευματικού Κέντρου Ζαρού, για την πρόθυμη παροχή του χώρου και των τεχνολογικών του εγκαταστάσεων. Το πνεύμα της δωρεάς του ευεργέτη Νέαρχου Κοκαράκη και των αδελφών του, υπηρετούν σήμερα με τον καλύτερο τρόπο η κ. Χρυσούλα και ο Γιάννης Κοκαράκης. Τους ευχαριστώ.
  6. Ευχαριστώ τα ΜΜΕ τα οποία στήριξαν την παρουσίαση του βιβλίου.
  7. Τέλος ευχαριστώ πολύ την άτυπη Επιτροπή και λοιπά πρόσωπα στήριξης και συμπαράστασης, για την πρόθυμη και ουσιαστική συνεισφορά τους, ιδιαίτερα δε τον συντονιστή Μάνο Παπαδογιαννάκη.

(Σημείωση: Επειδή μάλλον δεν θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου στη Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, τα περιορισμένα αντίτυπα που υπάρχουν μπορούν να δοθούν ύστερα από συνεννόηση στο τηλ. 6972315632)

Γιώργος Ι. Ζωγραφάκης
Συντ. δάσκαλος -συγγραφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: