«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση ΑΑΔΕ με φορείς του νομού Χαλκιδικής στο Επιμελητήριο

Συνάντηση με το διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) κου Πιτσιλή Γεωργίου και του επιτελείου του με φορείς του νομού, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, στην...
αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Στη συνάντηση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των προϊσταμένων της Δ.Ο.Υ. Πολυγύρου κυρίας Κιλίντζη Ερωφίλης και της Δ.Ο.Υ. Μουδανιών κυρίου Καβαρδίνα Ευάγγελου, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πολυγύρου κος Ζωγράφος και ο Αντιδήμαρχος κος Βορδός, ο Δήμαρχος Ιερισσού κος Ζουμπάς Δημήτριος και ο Αντιδήμαρχος κος Τσακνής, ο Αντιδήμαρχος Σιθωνίας κος Τέμπλας, ο Αντιδήμαρχος της Νέας Προποντίδας κος Τσομπανάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κος Γκιλής Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων κος Ψαρογιάννης, ο πρόεδρος της Ένωσης Camping Χαλκιδικής και οικονομικός έφορος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κος Δεληδημητρίου Αντώνιος, το προεδρείο του σωματείου των λογιστών της Χαλκιδικής με τους κο Λιάγγο και κο Καμπάνη , ο Αστυνομικός Δ/ντης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής Ταξίαρχος κος Τζουμαϊλής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πολυγύρου κος Ρόκκος και ο Αντιπρόεδρος του κος Παπαπαναγιώτου, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής κος Τάσιος.

Στη συνάντηση, που διήρκησε περισσότερο από μια ώρα, ο κος Πιτσιλής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς και οι επαγγελματικές ενώσεις του νομού, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίλυσή τους, ενώ ανέφερε και για τις ενέργειες που προγραμματίζονται για την αναβάθμιση της υπηρεσίας της ΑΑΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: