«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Κυκλοφόρησε το 32ο τεύχος του περιοδικού ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

Κυκλοφόρησε το 32ο τεύχος του περιοδικού ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ , επισήμου οργάνου του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, που ιδρύθηκε το 1903 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ σε όλες τις έδρες των Καποδιστριακών Δήμων και ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ σε όλα τα χωριά της Χαλκιδικής και έχει σκοπό την έρευνα και την ανάδειξη της ιστορίας, της παράδοσης, του πολιτισμού, των φυσικών καλλονών της Χαλκιδικής κλπ. και την καλλιέργεια των Χαλκιδικιωτών και φίλων μας.

Και το τεύχος αυτό έχει πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα που αναφέρονται στη Χαλκιδική γραμμένα από Χαλκιδικιώτες κατά το πλείστον αρθρογράφους. Επίσης σε αρκετές σελίδες απλώνεται η δράση του Παγχαλκιδικού το περασμένο τρίμηνο του 2017 μαζί με το πρόγραμμα εκδρομών και εκδηλώσεων του Γ΄τετραμήνου 2017.

Επίσης στο τεύχος αυτό αναφέρονται και οι καλοκαιρινές (2017) πολιτιστικές εκδηλώσεις των πέντε Δήμων και άλλων φορέων της ΧαλκιΔικής μας, που είναι...
αρκετές εκατοντάδες. ¨ολες δε μαζί στέλνουν το μήνυμα, πως η ΧαλκιΔική μας εκτός από τη γαργαρένια θάλασσα, τα ασημένια της ακρογιάλια, τα δροσερά βουνά της, το μέλι, το λάδι, τους ανθρώπους της και όλα τα καλά του κόσμου, προσφέρει κάθε καλοκαίρι και εκλεκτά πολιτιστικά προϊόντα για κάθε ενδιαφέρον για κάθε προτίμηση,

Με ειδική ανακοίνωση σε πλαίσιο ζητούνται χορηγοί: α) Για την προμήθεια μιας σειρά παραδοσιακών στολών για τα χορευτικά τμήματα και β) Για την έκδοση του επόμενου 33ου τεύχους που θα κυκλοφορήσει, με το καλό, τέλος Νοεμβρίου 2017.

Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ εκδίδεται με χορηγίες ιδιωτών και φορέων από την αρχή της κυκλοφορίας του (2009) μέχρι σήμερα.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι το περιοδικό αποστέλλεται δωρεάν, πέρα από τα τακτικά και επίτιμα μέλη, στα Σχολεία όλων των βαθμίδων της Χαλκιδικής, στους Δήμους (Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους), στις Κοινότητες, στους Πολιτιστικούς και Κοινωνικούς Συλλόγους των χωριών και κωμοπόλεων και σε όλες τις υπηρεσίες του Νομού Χαλκιδικής. Επίσης στέλνεται δωρεάν σε όλες τις Μονές του Αγ.΄Ορους και της Χαλκιδικής, σε εξέχουσες προσωπικότητες, στις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες της Ελλάδος και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Παγχαλκιδικού www.panchalkidikos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: