«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου - Μουσική Βραδιά

Με μεγάλη επιτυχία «στέφθηκε» το εγχείρημα του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου, να διοργανώσει Έντεχη μουσική βραδιά στο κέντρο του Πεζόδρομου, προσπαθώντας και καταφέρνοντας τελικά να στηρίξει την τοπική αγορά και να τονώσει την κίνηση στον Πεζόδρομο της Πόλης.
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Λαογραφικού Ομίλου γεμίζοντας από νωρίς τον Πεζόδρομο και τα καταστήματά του. Το ένθερμο κοινό ταξίδεψαν σε...

έντεχνα και λαικά μονοπάτια η Αρετή Καμηλάκη, η Ζωή Κεσελοπούλου, ο Παναγιώτης Τρυπίτσας και ο Βαλάντης Ουζουνίδης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πολυγύρου κος Ζωγράφος, οι Αντιδήμαρχοι κος Ζαγγίλας και κος Σιμώνης , ο Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου κος Βαλιάνος, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Κυριάκου, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ζούνη καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης.
Ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου, ευχαρίστησε θερμά όλους για τη τη στήριξη της προσπάθειας, που κατορθώνει να «ανθίζει» σε μια περίοδο κρίσης, φανερώνοντας πως η «συστράτευση» στην υπεράσπιση του πολιτισμού και των αξιών μπορεί, και καταφέρνει να επαναπροσδιορίσει τον ρου των πραγμάτων και την πορεία μας.


Γεώργιος Βογιατζής
Γεν.γραμματέας Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: