«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Τελετή Εγκαινίων Γενικής Έκθεσης Χαλκιδικής 10/08/2017

Με επιτυχία στέφτηκε η τελετή εγκαινίων της έκθεσης «Χαλκιδική EXPO 2017» που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 10/08/17 στην προβλήτα Νέων Μουδανιών. Πλήθος κόσμου και επισήμων κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο τελετής των εγκαινίων και όλοι μαζί κήρυξαν την έναρξη της έκθεσης που διοργανώνεται για 6η χρονιά στα Νέα Μουδανιά.

Η έκθεση «Χαλκιδική EXPO 2017» πραγματοποιείται...
υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, του Δήμου Νέας Προποντίδας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών.

Οι θεματικές ενότητες που περιλαμβάνει η έκθεση είναι :
-8η ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
-8η ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ-ΛΕΒΗΤΕΣ
-5η ΔΟΜΗΣΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
-5η ΒΙΒΛΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
-5η ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
-1ο ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΛΙΩΝ, ΨΕΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΚΛΑΔΕΥΤΙΚΩΝ

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις : μπαρ ελαιολαδου, 2ο street food & barista festival, παρτυ νεολαιας, παιδοτοπος (απο παραμυθουδες, facepainting, animater και φιγουρες της disney) , πολιτιστικές – χορευτικές - αθλητικές εκδηλώσεις) , παρτυ νεολαιας, επιδειξη μοδας .

Στην χθεσινή τελετή των εγκαινίων επιστολή έστειλε ο Βουλευτής Χαλκιδικής κος Βαγιωνάς Γεώργιος ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κος Μανώλης Καρράς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κος Γιώργος Γκιλής.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής κος Βαλιάνος Στέλιος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων & Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών κα Μαυροφρύδη Βαρβάρα, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Μανώλης Μπέης, ο Αντιδήμαρχος Νέας Προποντίδας Γεώργιος Κοκκινίδης.
Όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι με δηλώσεις που έκαναν τόνισαν την αναγκαιότητα θεσμοθέτησης αυτού του εκθεσιακού εγχειρήματος και υπογράμμισαν ότι η εξωστρέφεια που επιχειρείται μέσω της έκθεσης «Χαλκιδική EXPO 2017» αποτελεί μονόδρομο τόσο για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού μας όσο και στην ανάδειξη των τοπικών γεύσεων που κυριαρχούν στην παγκοσμίως γνωστή μεσογειακή διατροφή.


Η έκθεση «Χαλκιδική EXPO 2017» θα λειτουργήσει μέχρι την Κυριακή 13 Αυγούστου και σας προσκαλούμε να την επισκεφτείτε στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης 20:30 – 01:00 // Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
- Σχολή χορού “JUDIT”, παρουσίαση τμημάτων σύγχρονου χορού
- Ο Α.Σ "Πρωτέας" με zumba instructor τις Λίλα Δαναμπαση & Άσπα Κομνηνου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Νέων Συλάτων με zumba instructor την Μάρθα Κατσαμιρα, θα παρουσιάσουν zumba σε ρυθμούς αεροβικους, λάτιν, αραβικούς και oriental με ελληνικά και ξένα τραγούδια !!!!
- DANCE ACADEMY παρουσίαση ZUMBA FITNESS

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
- Α.Σ ΑΡΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ & Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, επίδειξη πολεμικών μαχητικών τεχνών TAE KWON DOI.T.F, KICK BOXING, MMA.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:


- Συναυλία με τους Χρήστο Δαλαμπίρα και τους Αφοί Τσικούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: