«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας

Ο Δήμος ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ, μέλος του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ, συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, ARISTOIL που ως στόχο έχει την "Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του κλάδου του ελαιολάδου μέσω της ανάπτυξης και εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και  ελέγχου ποιότητας σχετικά με τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του"
Στα πλαίσια του προγράμματος AristOil διοργανώνεται ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00 στην αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Τρίγλιας 
Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται και κυρίως όσοι...
ασχολούνται με το ελαιόλαδο να παραβρεθούν στην ενημέρωση.
Με την συμμετοχή μας θέλουμε να στηρίξουμε τους ελαιοκαλλιεργητές μας, αναδεικνύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας. Ο Ε.Ο.Ε.Σ. Εύξεινη Πόλη και η Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών θα συνεργαστούν μαζί μας για ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, για τον έλεγχο των ποιοτικών – υγειοπροστατευτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου και την εκπαίδευση των ελαιοπαραγωγών στην ποιοτική παραγωγή. 
Θέλουμε να αναδείξουμε ότι η περιοχή μας, διαθέτει ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα της Μεσογείου.
Επίσης, καλούμε τους ελαιοπαραγωγούς που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Προγραμματισμού του Δήμου, υπεύθυνος κ. Παπαστεργίου Αστέριος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: