«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Αεροδιακομιδή τραυματία από τον Πολύγυρο στη Θεσσαλονίκη

Στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε με το ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος -που εκτελεί το πρόγραμμα αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στη Χαλκιδική- ο οδηγός νταλίκας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 4.00 το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του...
 halkidikifocus.gr, ο οδηγός κατευθυνόταν με το φορτηγό, το οποίο ήταν φορτωμένο με χαλίκια από Πλανά προς Κελλί του Δήμου Πολυγύρου, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του.
«Ο άνδρας υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Έτσι, δόθηκε εντολή για πτήση του ελικοπτέρου, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία από το γήπεδο του Πολυγύρου», ανάφερε στο halkidikifocus.gr, η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη.
Η εκτροπή της νταλίκας είχε ως συνέπεια να κλείσει προσωρινά ο δρόμος στο σημείο, ωστόσο στη συνέχεια η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, καθώς απομακρύνθηκαν τα χαλίκια και το όχημα μεταφέρθηκε στην άκρη του οδοστρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: