«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τραγωδία στη Χαλκιδική - Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο στον κόμβο Παλαιοχωρίου -ΦΩΤΟ-

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον περιφερειακό της Αρναίας, στον κόμβο Παλαιοχωρίου. Επιβατικό ΙΧ που κινούνταν από Μ. Παναγία προς Θεσσαλονίκη, παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω σε φορτηγάκι που επέβαιναν δυο γυναίκες και κατευθύνονταν από Αρναία προς Παλαιοχώρι. Αποτέλεσμα της σφοδρής πλαγιομετωπικής σύγκρουσης ήταν... να χάσουν τη ζωή τους οι γυναίκες του αγροτικού και να τραυματιστούν ο οδηγός και η συνοδηγός του επιβατικού. 

Άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου απεγκλώβισαν τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου, που απέχει 200 μέτρα από την διασταύρωση καρμανιόλα, ενώ άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Αρναίας ρύθμιζαν την κυκλοφορία στο τόπο του συμβάντος.
Είχαμε επισημάνει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, ότι δεν θα αργήσει να έρθει ο καιρός που θα θρηνήσουμε θύματα στο νέο δρόμο που παραδόθηκε στη κυκλοφορία πριν 2-3 εβδομάδες.
Οι πρόεδροι της Αρναίας και του Παλαιοχωρίου ήρθαν σε συνεννόηση ώστε να αποφασιστούν οι περεταίρω ενέργειες των κατοίκων της περιοχής.

του Στέλιου Ρήγα








Δεν υπάρχουν σχόλια: