«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Χωρίς 24ωρη κάλυψη με ασθενοφόρα η Χαλκιδική

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με τις κενές βάρδιες ασθενοφόρων που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει 24ωρη κάλυψη λόγω έλλειψης προσωπικού. 
«Προσπαθούμε να κάνουμε την κατανομή των ασθενοφόρων με τέτοιον τρόπο, ώστε στη Χαλκιδική, κάθε πολυσύχναστη περιοχή να είναι καλυμμένη. Ωστόσο...
κάποιες φορές αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω έλλειψης προσωπικού. Δεν είναι μόνο το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας που έχει κενές βάρδιες. Αυτό ίσως είναι στην καλύτερη μοίρα από τα υπόλοιπα. Από δω και πέρα όμως θα έχουμε περισσότερο προσωπικό που προέρχεται κυρίως από τους αδειούχους του ΕΚΑΒ, οι οποίοι πηγαίνουν και δουλεύουν εθελοντικά στις άδειές τους.
Μέχρι σήμερα εκδήλωσαν πάρα πολλοί εργαζόμενοι ενδιαφέρον, όπως γίνεται εξάλλου κάθε χρόνο. Δηλαδή παίρνουν την άδειά τους από την κεντρική βάση όπου εργάζονται και στη συνέχεια βοηθούν και προσφέρουν υπηρεσίες και στον τόπο που κάνουν διακοπές, εφόσον υπάρχουν ελλείψεις. Αυτό μπορεί να συμβεί σε περιοχές που οι τοπικοί άρχοντες καλύπτουν τη σίτιση και διαμονή τους. Μέχρι τώρα τα καταφέρναμε. Πιστεύω ότι και φέτος κάτι θα γίνει με τη Χαλκιδική. Θέλω να πιστεύω ότι τα τα βγάλουμε πέρα» δήλωσε η κ. Ματσικούδη. 
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: