«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Με επιτυχία η ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών στο Δήμο Σιθωνίας

Με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών αλλά και δημοτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Σιθωνίας πραγματοποιήθηκε σήμερα δράση για ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.
Σε κάθε Κοινότητα του Δήμου Σιθωνίας και με τη συνδρομή των προέδρων έγινε η συλλογή συσκευών, οι οποίες στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο κοντέινερ που τοποθέτησε έξω από το Δημαρχείο Σιθωνίας η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.

Σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος καθαριότητας, Ελένη Λογοτριβή ανέφερε:

« Ο Δήμος Σιθωνίας ανέλαβε σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. την αποκομιδή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, κινητοποιώντας παράλληλα την εκπαιδευτική κοινότητα και τους δημότες μας να συμμετέχουν στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας. Η δράση αυτή είχε μεγάλη επιτυχία και σύντομα θα την επαναλάβουμε. Εξάλλου ο Δήμος Σιθωνίας εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία και το πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης, στο πλαίσιο του οποίου μοιράστηκαν πάνω από 2.000 οικιακοί κομποστοποιητές, ενώ συνεχίζεται και το πρόγραμμα ανακύκλωσης».


Δεν υπάρχουν σχόλια: