«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 14-5-2017 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου για την γιορτή της μητέρας, με κεντρική ομιλήτρια την κ.Τένια Μακρή.

Την κ. Μακρή προλόγισε ο  Σταύρος Πλουμιστός, δημοσιογράφος.
Για την επιτυχία της εκδήλωσης ο Σύλλογος ευχαριστεί:


"Την ΒΑΣΩ ΜΠΟΥΡΑΛΗ ιδιοκτήτρια του ξενώνα "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" για την χορηγία της φιλοξενίας των καλεσμένων μας, το τουριστικό "ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ" για το υπέροχο φαγητό,τις αδελφές ΝΙΚΗΤΟΓΛΟΥ ιδιοκτήτριες του ξενώνα "ΜΑΡΕΛΙΑ" για την χορηγία των υπέροχων μεζέδων που γευτήκαμε εμείς και οι καλεσμένοι μας στην εξαιρετική αυλή τους.
Τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ για την παραχώρηση της αίθουσας για την ομιλία.
Ακόμη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας έναν αθόρυβο συνεργάτη του συλλόγου μας τον κύριο ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑΚΗ υπεύθυνο επί των πολιτιστικών του Δήμου μας,για την πολύτιμη βοήθειά του σε ότι του ζητήσαμε καθώς επίσης και το φωτογραφείο των αδελφών ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ για την όμορφη συνεργασία που εδώ και πολλά χρόνια έχει ο σύλλογός μας.
Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστούμε στους καλεσμένους μας και τα μέλη και φίλους του συλλόγου μας που τίμησαν απόψε με την παρουσία τους την εκδήλωση μας για την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.
"Μ Η Τ Ρ Ο Τ Η Τ Α" όλη η αγάπη αρχίζει και τελειώνει εκεί!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".











Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: