«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Εγγραφή νέων και επανεγγραφή των ήδη φιλοξενουμένων νηπίων στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πολυγύρου με τροφεία, σχολικού έτους 2017-18


Οι αιτήσεις για την εγγραφή νέων και επανεγγραφή των ήδη φιλοξενουμένων νηπίων για τους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πολυγύρου με τροφεία, σχολικού έτους 2017-2018 θα γίνονται δεκτές από την Τετάρτη 24-5-2017 μέχρι την Παρασκευή 9-6-2017 και ώρες από 8:00 πμ. έως 14:00 μμ.
Τα έντυπα των αιτήσεων μπορούν να παραλαμβάνουν και να καταθέτουν...
με συνημμένα τα δικαιολογητικά τους οι ενδιαφερόμενοι, από τις υπεύθυνες των Παιδικών Σταθμών στο οποίο ανήκουν βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους.
Για τον Α΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πολυγύρου και Β΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Πολυγύρου, τα έντυπα των αιτήσεων μπορούν να παραλαμβάνουν και να καταθέτουν με συνημμένα τα δικαιολογητικά τους στα γραφεία της Δ/νσης του Νομικού Προσώπου, στον Πολύγυρο (ισόγειο στα παλαιά Δικαστήρια).
Αίτηση που δε θα έχει όλα τα δικαιολογητικά δεν θα μπαίνει στη διαδικασία επιλογής.
Στα παιδικά τμήματα, θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών, με απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν αγωγή τουαλέτας (να μην φοράει Πάνα), έως την εγγραφή τους.
Τα οριστικά αποτελέσματα των νέων εγγραφών θα ανακοινωθούν, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Ε.Σ.Π.Α.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23710-23986.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
  1. Αίτηση γονέα (δίδεται από το Φορέα)

  1. Πιστοποιητικό ή ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού (Εκδίδονται και από το Κ.Ε.Π του Δήμου Πολυγύρου από τις 8:00πμ. έως τις 20:00 μμ.).

  1. Βεβαίωση γιατρού (Ατομικό Δελτίο Υγείας -επισυναπτόμενο έντυπο της αίτησης) για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία. Επίσης πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης( mantoux).

  1. Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους και εκτυπωμένη κατάσταση ενσήμων Ι.Κ.Α τελευταίου τριμήνου προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.. -Ελεύθεροι Επαγγελματίες : βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα ή οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει την εργασία των γονέων.-Απασχολούμενοι στην οικογενειακή επιχείρηση: βεβαίωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών (απαραίτητη κατάθεση).-Πρόσφατη πρόσληψη: αναγγελία πρόσληψης από τον ΟΑΕΔ.-Πρόσφατη έναρξη εργασιών ελεύθερου επαγγελματία: έναρξη εργασιών από την ΔΟΥ-Άνεργοι γονείς: Πρόσφατη Βεβαίωση Ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ ( ΟΧΙ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ)

  1. Αντίγραφα της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του τρέχοντος και αμέσως προηγούμενου οικονομικού έτους. (Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει εκκαθάριση προσκομίζεται Υπεύθυνη Δήλωση του Ν1599/1986 για την μετέπειτα κατάθεσή του.) Μη υπόχρεοι σε υποβολή φορολογικής δήλωσης :Βεβαίωση απαλλαγής από την εφορία.

  1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Δήμου.
  1. Δήλωση παραλαβής παιδιού από τον παιδικό σταθμό

  1. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο ή δικαιολογητικό που να αποδεικνύει τη μόνιμη κατοικία (λογαριασμό από οργανισμό κοινής ωφέλειας, μισθωτήριο συμβόλαιο κλπ).

  1. Υπεύθυνη Δήλωση των γονέων περί αποδοχής του Κανονισμού λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού.

  1. Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.) για τις πολύτεκνες οικογένειες

  1. Για τη εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων στον Σταθμό εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια παραμονής στην χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.

  1. Αναπηρία γονέων ή τέκνου με ποσοστό 67% και άνω: Προσκομίζεται αντίγραφο απόφασης Υγειονομικής Επιτροπής (ΚΕΠΑ) με ποσοστό αναπηρίας γονέων ή τέκνου 67% και άνω.

  1. Διαζευγμένοι γονείς: Προσκομίζεται διαζευκτήριο από το οποίο να προκύπτει η ανάθεση επιμέλειας.

  • Μπορεί να ζητηθεί επιπρόσθετα για το σχηματισμό ορθής κρίσης της επιτροπής εισηγήσεων εγγραφών οποιοδήποτε άλλο πιστοποιητικό ή έγγραφο επίσημης αρχής κριθεί ανά περίπτωση απαραίτητο
  • Θα ληφθούν υπ΄ όψιν και θα είναι έγκυρα, μόνο τα δικαιολογητικά που θα κατατεθούν στην υπηρεσία έως και την τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων.

Για καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων δίνονται οι ακόλουθες διευκρινίσεις:

  • Η βεβαίωση υγείας του παιδιού πρέπει να συνοδεύεται από απλό φωτοαντίγραφο των εμβολίων που αναφέρονται στο βιβλιάριο υγείας του παιδιού.
  • Τα δικαιολογητικά που κατατίθενται σε φωτοαντίγραφα, δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα. Θα πρέπει όμως να συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση ν. 1599/1986, που βρίσκετε στο έντυπο της αίτησης, στην οποία ο ενδιαφερόμενος βεβαιώνει την ακρίβεια των στοιχείων.
  • Γίνονται αποδεκτά τα ευκρινή φωτοαντίγραφα αλλοδαπών εγγράφων, υπό την προϋπόθεση ότι τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί πρωτίστως από δικηγόρο.

Ως εκ τούτου στις περιπτώσεις προσκόμισης παραποιημένων η πλαστών φωτοαντιγράφων όχι μόνο επιβάλλονται οι κυρώσεις του ν. 1599/1986 η άλλες ποινικές κυρώσεις, αλλά ανακαλείται αμέσως και η διοικητική η άλλη πράξη, για την έκδοση της οποίας χρησιμοποιήθηκαν τα φωτοαντίγραφα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: