«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Διπλά εγκαίνια στο Ν. Μαρμαρά από το Δήμαρχο Σιθωνίας(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλά εγκαίνια πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος, του  Κλειστού Γυμναστηρίου και της επέκτασης του Γυμνασίου Ν.Μαρμαρά, προϋπολογισμού 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, μαθητών και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του Ν. Μαρμαρά.

«Είναι δύο σπουδαία έργα για την...

κοινωνία του Ν. Μαρμαρά, τα οποία τα αφιερώνουμε στους μαθητές και στους νέους μας, οι οποίοι θα μοιράζονται ιδέες και στόχους, θα αγωνίζονται και θα βιώνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο το «ευ αγωνίζεσθαι». Οι υποδομές αυτές είναι το δεύτερο πιο μεγάλο έργο του Δήμου Σιθωνίας μετά το αποχετευτικό, στο Ν. Μαρμαρά. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των έργων αυτών και συνεχίζουμε με επιμονή, γνώση και προγραμματισμό να εργαζόμαστε για το καλό των συνδημοτών μας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Τζίτζιος.


Το Δήμαρχο Σιθωνίας τίμησαν με πλακέτες, εκτός από το ΔΣ της Κοινότητας Ν. Μαρμαρά και όλοι οι φορείς και σύλλογοι που θα κάνουν χρήση των νέων έργων. 

«Το Κλειστό Γυμναστήριο ήταν έναν όνειρο δεκαετιών για το Ν. Μαρμαρά και σήμερα το είδαμε ολοκληρωμένο για να το χαρούν τα παιδιά και οι νέοι μας. Παράλληλα λύνεται ένα σημαντικό πρόβλημα σχολικής στέγης για το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις της Κοινότητας και πλέον οι μαθητές θα μπορούν να φοιτούν σε ένα σύγχρονο και άνετο μαθησιακό περιβάλλον» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΚ Ν. Μαρμαρά, Γιώργος Καπλάνης.
Δεν υπάρχουν σχόλια: