«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου , προσκάλεσε τον κ. Χρήστο Καραντωνίου συγγραφέα καθώς και την κα. Σταυρούλα Παγώνα αφηγήτρια ιστοριών για να γιορτάσουν όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.
Τα παιδιά συνόδεψε ο διευθυντής του σχολείου, Σωτήρης Μπρουτζάς και εκπαιδευτικοί. Την ομάδα των μαθητών του Ειδικού Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς υποδέχτηκε το προσωπικό του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».
Πριν φύγουν οι μαθητές έμαθαν...
να δανείζονται βιβλία διαλέγοντας όσα τους άρεσαν για το σπίτι.

«Θέλουμε η Δημοτική μας βιβλιοθήκη να αποτελεί χώρο γνώσης για όλους. Για το λόγο αυτό οι δράσεις φιλαναγνωσίας που διοργανώνουμε είναι συνεχείς και απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου που επισκέφθηκαν μια ακόμα φορά τη βιβλιοθήκη έχουν πλέον εξοικειωθεί με το χώρο και έχουν μάθει για τον τρόπο λειτουργίας της. Σήμερα γνώρισαν δύο συγγραφείς, πήραν απαντήσεις για το πώς γράφεται ένα βιβλίο και άκουσαν με ενδιαφέρον όμορφες ιστορίες. Αποδείξαμε με τη βοήθεια των παιδιών, των συνοδών και των δασκάλων τους ότι μπορούμε να μετατρέψουμε τη Βιβλιοθήκη σε ένα ζωντανό κύτταρο και να ανοίξουμε τις πύλες της σε όλους. Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Ειδικού σχολείου Πολυγύρου, Σωτήρη Μπρουτζά και τους εκπαιδευτικούς για την συνεργασία την άψογη οργάνωση και την επιλογή των προσκεκλημένων», τόνισε η πρόεδρος του Ν. Π. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: