«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 στις 19:00 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:


1. Αποδοχή όρων έγκρισης Δανείου – Τροποποίηση Προϋπολογισμού και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος για το έργο «Ύδρευση Βάβδου» (ΕΙΣΗΓ.: ΒΟΡΔΟΣ)
2. Έγκριση της προμήθειας α) παιδικών χαρών, β) πλυντηρίου κάδων απορριμμάτων και γ) προμήθειας κάδων απορριμμάτων – καθορισμός τρόπου εκτέλεσης των διαγωνισμών (ΕΙΣΗΓ.: ΒΟΡΔΟΣ)
3. Αποδοχή ποσού ένταξης για το έργο «Αναστήλωση και εκσυγχρονισμός της οικίας Κότσιανου με μετατροπή σε χώρο πολιτισμού και λαογραφικού μουσείου», προϋπολογισμού 2.343.214,17 €, ένταξη του έργου στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης (ΕΙΣΗΓ.: ΖΑΓΓΙΛΑΣ)
4. Αποδοχή ή μη πρότασης της οικογένειας Νικολάου Τσακνή για εξώδικο συμβιβασμό επί της από 30/3/2017 αιτήσεως τους και της από 25/7/2014 ασκηθείσης σε βάρος του Δήμου Πολυγύρου αγωγής (ΕΙΣΗΓ.: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
5. Έγκριση πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Δ.Ε. Ανθεμούντα Δήμου Πολυγύρου», αρ. μελ 95/2011 (ΕΙΣΗΓ.: ΣΙΜΩΝΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: