«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


Η πολυβραβευμένη Παιδική Χορωδία Πολυγύρου εντάσσεται στο καλλιτεχνικό δυναμικό του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου. Μετά από 35 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα με συναυλίες και συμμετοχές σε... πολυάριθμα φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό η Παιδική Χορωδία Πολυγύρου ενισχύει τη δημιουργία στο κύτταρο πολιτισμού του Πολυγύρου, το Δημοτικό Ωδείο. Η ένταξη της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου στο Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό & Κοινωνικό Νομικό Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» έχει στόχο την αναβάθμιση της δραστηριότητας του Δημοτικού Ωδείου και την προβολή τόσο των δράσεών του όσο και του τόπου μας. Άλλωστε το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου λειτουργεί ως ένας ζωντανός οργανισμός, που διαρκώς εξελίσσεται προσφέροντας πάντα το ίδιο υψηλό επίπεδο σπουδών και εκδηλώσεων.
Η ένταξη της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου στο Δημοτικό Ωδείο επισφραγίστηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, ο οποίος τόνισε τα εξής:
«Με μεγάλη συγκίνηση καλωσορίζουμε σήμερα στην καλλιτεχνική οικογένεια του Δημοτικού μας Ωδείου την Παιδική Χορωδία Πολυγύρου, ένα σχήμα με τεράστια διαδρομή και σημαντικές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι βάσεις της χορωδίας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα είναι σταθερές και πάνω σε αυτές πρέπει να συνεχίσουμε στηρίζοντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια των παιδιών, των δασκάλων και των ανθρώπων που έδωσαν και την ψυχή τους για αυτό το εγχείρημα. Στόχος μας είναι η Παιδική Χορωδία να προβάλει το αξιόλογο έργο της όπου και όποτε της δοθεί η ευκαιρία και να συμμετάσχει κόντρα στην δύσκολη εποχή μας σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις που εξυψώνουν την τέχνη και τον πολιτισμό. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία σε αυτό το νέο ξεκίνημα!»
Παρόντα ήταν τα μέλη του ΔΣ της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου, που πλέον με αλλαγή του καταστατικού του μετονομάζεται σε σωματείο Φίλων της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου, και η πρόεδρος του «Αριστοτέλη», Ιφιγένεια Κυριάκου.

Η κ. Κυριάκου μίλησε με θερμά λόγια για την πορεία της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου στο χώρο της χορωδιακής μουσικής σημειώνοντας ότι η δράση και οι συμμετοχές της σε εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Πολύγυρο, έναν τόπο με μακρά πολιτιστική και ιστορική παράδοση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: