«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Τα χαμόγελα του Τσίπρα με τους συμβασιούχους ΟΤΑ Χαλκιδικής & Θεσσαλονίκης(φωτο)

Η φωτογραφία με τα χαμόγελα είναι από την συνάντηση της Τετάρτης μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση και της...
διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνας Νοτοπούλου με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ & Δημοτ. Επιχειρήσεων Ν. Θεσ/νίκης στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Εκ μέρους των εργαζομένων, στη φωτογραφία διακρίνονται κατα σειρά η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης Κλεοπάτρα Χοροζίδη, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου  Σοφία Εξαδαχτύλου και ο Πρόεδρος του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής Αναστάσιος Παπαργύρης.
Σε επικοινωνία του  με την aftodioikisi.gr, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ & Δημοτ. Επιχειρήσεων Ν. Θεσ/νίκης διευκρίνισε ότι “τα γέλια δεν ήταν βεβαίως αβρότητας. Απλώς ο πρωθυπουργός προσπαθούσε να επικοινωνήσει με υπηρεσιακό παράγοντα προκειμένου άμεσα να επιληφθεί του θέματος που αφορά τους εργαζόμενους του Καρυπίδη, ο οποίος ωστόσο δεν απάντησε μετά από δυο κλήσεις του. Μετά από αυτό, το σχόλιο των εργαζομένων ήταν ‘εδώ δεν απαντάνε αμέσως στον πρωθυπουργό, σ’ εμάς θα απαντήσουν!!!’ Γι’ αυτό και τα γέλια, ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.”



Δεν υπάρχουν σχόλια: