«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Αστέριος Ζωγράφος: «Ο Δήμος Πολυγύρου πρωτοπορεί! Ξεκινά η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πολυγύρου»

Ο Δήμος Πολυγύρου με πολύ φροντίδα και μεγάλη χαρά, εγκαινιάζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 την Κινηματογραφική του Λέσχη που ευελπιστεί να γίνει θεσμός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.
Βασικοί στόχοι της Λέσχης είναι η προώθηση της τέχνης του κινηματογράφου στον Δήμο μας, η γνωριμία του κοινού με το έργο σημαντικών δημιουργών, η ενημέρωση των φίλων του καλού κινηματογράφου για τις τάσεις και αναζητήσεις σύγχρονων αξιόλογων σκηνοθετών, η εξάπλωση γενικά της κινηματογραφικής παιδείας στον τόπο μας.
Είναι μια νέα πολιτιστική δράση, που στοχεύει...
να μεγαλώσει την παρέα αυτών που αγαπούν τον καλό κινηματογράφο και την ατμόσφαιρα της κινηματογραφικής αίθουσας.
Μοναδικές βραδιές ποιοτικού σινεμά θα μας ταξιδέψουν στα πιο μεγάλα αριστουργήματα της 7ης Τέχνης των τελευταίων χρόνων στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, που έχει άρτια εξοπλιστεί για το σκοπό αυτό.
Ταινίες πολυβραβευμένες από κορυφαίους δημιουργούς με ερμηνείες εξαιρετικές θα μας κρατήσουν συντροφιά το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.
Σας καλούμε να μας ακολουθήσετε σ’ αυτό το ταξίδι ελεύθερης έκφρασης, ιδεών, ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων. Ένα ταξίδι στο χρόνο που μέσα από τη μαγεία του κινηματογράφου μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες σκέψης, να μας διδάξει και να μας αποκαλύψει μια άλλη προοπτική θεώρησης των πραγμάτων.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου


Αστέριος Ζωγράφος


Δεν υπάρχουν σχόλια: