"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Συγχαρητήρια Δημάρχου Σιθωνίας στη μαθήτρια Αγγ. Χριστοδουλάκη

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην άξια μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Αγ.Νικολάου από τη Νικήτη, Αγγελική Χριστοδουλάκη που κατάφερε ανάμεσα σε 90 διαγωνιζόμενους Έλληνες μαθητές να αναδειχθεί νικήτρια στο Διαγωνισμό μετάφρασης για σχολεία της ΕΕ "Juvenes Translatores".

Στο μήνυμά του ο κ.Τζίτζιος αναφέρει:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη μαθήτρια Αγγελική Χριστοδουλάκη και της εύχομαι καλή πρόοδο, να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει, να κυνηγάει τα όνειρα της και να έχει πολλές ακόμα διακρίσεις στη ζωή της.


Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευγνώμονες με την κορυφαία αυτή διάκριση της Αγγελικής. Τίμησε τον τόπο καταγωγής της, έκανε περήφανους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και όλους εμάς τους συνδημότες της και εξέπεμψε  ισχυρό μήνυμα ελπίδας, ότι αυτός ο τόπος μπορεί ν’ ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς της και να την καμαρώνουν πραγματοποιώντας τα όνειρα τους. Συγχαίρω και τους εκπαιδευτικούς στο Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου για την αφοσίωσή τους και την υποστήριξη που αφειδώς προσφέρουν στους μαθητές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: