«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Άρωμα Χριστουγέννων στη συναυλία των μουσικών συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου

 
Με το ζεστό του χειροκρότημα επιβράβευσε το κοινό την προσπάθεια των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, που έδωσαν χθες το βράδυ την καθιερωμένη χριστουγεννιάτική τους συναυλία.
Σε ένα μελωδικό και συναρπαστικό ταξίδι, που περιλάμβανε χριστουγεννιάτικα και κλασσικά έργα, παραδοσιακά κάλαντα αλλά και...
ροκ κομμάτια, τα σχήματα του Δημοτικού Ωδείου συνεπήραν τους θεατές στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.
Τη βραδιά άνοιξε η Βυζαντινή Χορωδία με κάλαντα βυζαντινά, Ρόδου και Μικράς Ασίας και μαέστρο τον Β. Χάδο. Ιδιαίτερη ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα βιολιά μαγεύοντας με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους, Γ. Ιωσιφίδη και Κ. Σπυροπούλου. Ακολούθησε σχήμα φλάουτου με τον καθηγητή, Ν. Κακαϊδή.
Η Μεικτή Χορωδία Πολυγύρου υπό τη διεύθυνση της Μ. Παπαγεωργίου τραγούδησε μεταξύ άλλων κάλαντα από την Κέρκυρα, την Ήπειρο και τις Καστανιές Έβρου.
Η εκδήλωση έκλεισε τρόπο ρυθμικό από τις φιλαρμονικές Γαλάτιστας - Ζερβοχωρίων και IRIS Δήμου Π. Μελά.
Η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, συνεχάρη τα παιδιά και τους καθηγητές τους για την υπέροχη συναυλία, ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά» και «Καλές Γιορτές» και μοίρασε δώρα στους σπουδαστές του Ωδείου.

Παραβρέθηκαν, επίσης, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ο αντιδήμαρχος, Χρήστος Βορδός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ιωάννης Σιμώνης, πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.