«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

«Δύο γυναίκες από τον Ροζ πλανήτη» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου

 
Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών συνεχίζονται κάθε Τετάρτη απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου οι δράσεις «ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ. Ώρα δημιουργίας» με την Έφη Λιάρα, που οργανώνει το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».
Αγόρια και κορίτσια χθες 7 Δεκεμβρίου 2016 μέσα από την αφήγηση του παραμυθιού «Δυο γυναίκες από τον Ροζ Πλανήτη» κατάλαβαν ότι το νόημα των Χριστουγέννων δεν βρίσκεται στα...
στολίδια και τα γιορτινά τραπέζια. Το νόημα των Χριστουγέννων είναι η αγάπη, η σκέψη στον άνθρωπο που πονάει ή πεινάει, όπως προκύπτει και από τον ήρωα του παραμυθιού. Τη μικρή αλλά ουσιαστική ιστορία της Έφης Λιάρα τα παιδιά την πήραν μαζί τους σε έντυπη μορφή για να τη μοιραστούν με φίλους, συγγενείς και συμμαθητές.
Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών και θα πραγματοποιείται στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυγύρου (οικεία Τραγανού) κάθε Τετάρτη 5:00 μ.μ. έως 6:00μ.μ..

Στόχος του είναι να προσφέρει στα παιδιά μία ξεχωριστή εμπειρία μέσα από την οποία να καλλιεργηθούν η φιλαναγνωσία, η εφευρετικότητα, η δημιουργική φαντασία, το χιούμορ, η χαρά της μάθησης.