"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Στους μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά ο Παιδικός Σταθμός Ολύνθου


Το φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που φιλοξενείται στη ΔΕΘ, «Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» επισκέφθηκε ο Παιδικός Σταθμός της Ολύνθου.
Τα παιδιά έζησαν τη μαγεία των παραμυθιών του μεγάλου, διεθνώς καταξιωμένου, Έλληνα δημιουργού στο πλευρό των...
δημοφιλέστερων ηρώων του. Με χαρά «επιβιβάστηκαν» στο «Εξπρές των Ονείρων», γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού», και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο, Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, την Καιτούλα την κοκέτα την κοτούλα, τη Λιλή την παρδαλή λεοπάρδαλη και άλλους, απόλαυσαν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, άκουσαν συναρπαστικές ιστορίες, έλυσαν αξεδιάλυτα μυστήρια και αψήφησαν τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι.
Οι γονείς που τα συνόδευαν γύρισαν πίσω στο χρόνο και μοιράστηκαν με τα παιδιά τους αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία.
Η Διοίκηση του Μορφωτικού , Πολιτιστικού , Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συγχαίρει το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό του παιδικού σταθμού Ολύνθου για την εκπαιδευτική δράση και ευχαριστεί τους γονείς για την άριστη συνεργασία.