"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Αυλαία στις δράσεις για παιδιά του «Αριστοτέλη»


Ολοκληρώθηκε το τριήμερο δημιουργικών πρωινών δράσεων για μαθητές που οργάνωσε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Α/Βαθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής.
Παιδιά δημοτικών και νηπιαγωγείων της πόλης όπως χθες έτσι και σήμερα ζωγράφισαν, έκαναν κολάζ και κατασκευές με πυλό, δημιούργησαν κοσμήματα και γνώρισαν την τέχνη της αγιογραφίας με τη βοήθεια του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου στο Δημοτικό Θέατρο.
Ή Διοίκηση του Ν.Π «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ευχαριστεί την Πρόεδρο κ. Άννα Μπότου, τον Αντιπρόεδρο κ. Αθανάσιο Κυπαρίση και τα μέλη του...
 Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου κ. Κατερίνα Νικολάου, κ. Σουζάνα Τζηρίτη, κ. Έφη Λιάρα, κ. Βασιλική Μελίση, κ. Άννα Καραφουλίδου, κ. Καίτη Ζγιέμπα και τον κ. Παράσχο Καραδήμο .

Επίσης ευχαριστεί τους σεφ του ΙΕΚ Millemium που τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 μικροί μαθητές έφτιαξαν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα γλυκά με την καθοδήγησή τους, στο τουριστικό περίπτερο «Έξι Βρύσες», και τον ηθοποιό, Μίλτο Μαρέτα, για την αφήγηση του διηγήματος του Α. Παπαδιαμάντη «Το άνθος του γιαλού».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: