«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Τα Μουδανιά Πρωταθλητές Εφήβων Χαλκιδικής για 4η συνεχόμενη φορά

Δύο καλά δεκάλεπτα (πρώτο και τέταρτο) ήταν αρκετά στον ΠΟΜ για να κάμψει την αντίσταση του ΑΟ Σιθωνίας και να ανακηρυχτεί για 4η συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλητής στους εφήβους και να καθιερώσει την υπεροχή του στην Χαλκιδική.
Ο ΠΟΜ προηγήθηκε από την αρχή και κρατούσε ένα σταθερό προβάδισμα σε όλο τον αγώνα ο οποίος ήταν αρκετά δυνατός και από τις δύο πλευρές , όπως φανερώνει και ο πίνακας με τα φάουλ.
Οι δύο προπονητές ήξεραν καλά ο ένας τον άλλο και προσπάθησαν...
να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντίπαλου τους, και με τις δύο ομάδες να δίνουν γρήγορο ρυθμό στον αγώνα.
Ο ΠΟΜ όπως πάντα βασίστηκε στην δυνατή του άμυνα και προσπάθησε να χτυπήσει με γρήγορες αντεπιθέσεις αλλά οι Σίθωνες κατάφερναν να μένουν στο παιχνίδι κερδίζοντας αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και έχοντας γρήγορες επιστροφές.
Στο 4ο δεκάλεπτο ο ΠΟΜ εκμεταλλεύτηκε την κούραση των αντιπάλων αλλά και την φθορά τους με φάουλ και κατάφερε να μεγαλώσει την διαφορά του σκορ στο τελικό 64-37.
Τον αγώνα σίγουρα τον απόλαυσαν περισσότεροι οι ουδέτεροι φίλαθλοι που μαζί με τους φιλάθλους των δύο ομάδων γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο Ν. Μουδανιών.
Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς είναι γεγονός και συνεχίζουμε…
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον τελικό στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/pom.basketball/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: