«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας-Σπιρομέτρηση στο Κ.Α.Π.Η Ολύνθου

 Την Παρασκευή  25 Νοεμβρίου 2016 διοργανώνεται από το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» δωρεάν προληπτικός έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας, στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Ολύνθου.
Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, σε όποιον από τους παρευρισκόμενους το επιθυμεί, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν έλεγχος αναπνευστικής, από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας. Πρόκειται για μια απλή εξέταση που απαιτεί να πάρει κανείς βαθιά εισπνοή και στη συνέχεια να εκπνεύσει με δύναμη, διάρκειας μόλις 5-10΄ λεπτών.
Οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις...
 10.00 το πρωί έως τις 14.00.
«Η δράση αυτή σκοπό έχει την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και την ενημέρωση των κατοίκων της Ολύνθου για τις εξετάσεις που προτείνονται για την έγκαιρη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας. Σταθερός μας στόχος αποτελεί ο σεβασμός της ανθρώπινης υγείας, η ενημέρωση των πολιτών και, συνολικά, οι στοχευόμενες ενέργειες προς όφελος των τοπικών κοινωνιών για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας» τόνισε η πρόεδρος του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ», Ιφιγένεια Κυριάκου καλώντας όλο τον κόσμο να συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό.
Η δράση είναι υπό την αιγίδα της Εταιρείας Μελέτης Πνευμονοπαθειών και Επαγγελματικών Παθήσεων Θώρακος.