«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΝΕΩΝ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΥΛΗΣ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής (ΕΠΑΝΕΧ) σας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Οργανισμού των Νέων Μουδανιών (οδός Γεωργίου Παπανδρέου 12) ενημερωτική ημερίδα που αφορά τις νέες δωρεάν καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής μέσω της αναβαθμισμένης διαδικτυακής του πύλης www.epichal.gr σε όλους τους...
επιχειρηματίες, που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να ανοίξουν ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο.
Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις νέες ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής μέσω των οποίων θα αποκτήσουν τις παρακάτω Υπηρεσίες:
  • Ιστοσελίδα προβολής των Τουριστικών Επιχειρήσεων Χαλκιδικής σε Πανελλαδική Τουριστική Πύλη. Αφορά τα καταλύματα ή ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, επιχειρήσεις διασκέδασης, τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις δραστηριοτήτων, τοπικών προϊόντων κ.ά. Ειδικά στις Επιχειρήσεις Διαμονής προσφέρεται δωρεάν πλήρες και αυτοδιαχειριζόμενο σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking), που ενσωματώνεται και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης, αλλά μπορεί να δέχεται και κατευθείαν κρατήσεις από την τουριστική πύλη.
  • Ιστοσελίδα της επιχείρησης στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής σε δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά.
  • Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) μέσα σε μια Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά που μπορεί να ενσωματωθεί και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης.
  • Υπηρεσία Online Συμβούλου του Επιχειρηματία με ενημερωμένο περιεχόμενο που συνοδεύεται και από Υπηρεσία Online Συμβουλευτικής, όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να θέτουν ερωτήματα και να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά, χρηματοδοτικά, εργασιακά και άλλα επιχειρηματικά θέματα.

Αναλυτική παρουσίαση θα γίνει από εκπρόσωπο της εταιρείας Knowledge με την οποία συνεργάζεται ο φορέας για την παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών.

Η συμμετοχή σας θα συμβάλει ώστε το 2017 όλες οι επιχειρήσεις της Χαλκιδικής εκμεταλλευόμενοι τις νέες Ηλεκτρονικές δυνατότητες που παρέχει το Επιμελητήριο, να μεγιστοποιήσουν την προβολή και τις πωλήσεις τους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.