"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Μαγική βραδιά με το γυναικείο φωνητικό σύνολο « Θαμυριάδες» στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

Μάγεψαν με τις φωνές τους το κοινό οι «Θαμυριάδες» με την μαέστρο τους κ. Μαρία Παπαγεωργίου, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, όπου στο πλαίσιο της διαδημοτικής συνεργασίας που αναπτύσσεται μεταξύ του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» και του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης στον τομέα του πολιτισμού, ερμήνευσαν ύμνους και σημαντικά έργα ελλήνων και ξένων συνθετών.
Τη συναυλία παρακολούθησαν...
ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ.Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Φώτης Ιασωνίδης , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ειρήνη Στελλάκη , η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Κορίνα Θεοδώρου, ο Διευθυντής του γραφείου Δημάρχου κ. Φώτης Μάνδαλος, , Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο κ. Γιώργος Σουλινάρης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Παγχαλκιδικιώτικου Συλλόγου Αθηνών «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» , Πολυγυρινοί και Χαλκιδικιώτες που κατοικούν στην Αθήνα και πλήθος κόσμου.
Μετά το δυνατό χειροκρότημα του κοινού ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ των δύο Δήμων. Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πολυγύρου Χαλκιδικής κ. Αστέριο Ζωγράφο και τους Συνεργάτες του για την συμμετοχή τουs στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου ,την διάθεσή και την προσπάθεια για την διατήρηση των παραδόσεων .
Η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης, Ιφιγένεια Κυριάκου, μίλησε για τη σημασία αυτής της διαδημοτικής συνεργασίας, ευχαρίστησε το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης για τη φιλοξενία, τον κόσμο για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση και κάλεσε τα καλλιτεχνικά σχήματα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης να επισκεφτούν τον Πολύγυρο και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής.
Παρών ήταν και ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, Άγγελος Καραπινίδης.

Το ταξίδι των Θαμυριάδων συνεχίζεται αύριο Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 με τη συμμετοχή τους στο διαγωνιστικό και ελεύθερο μέρος του 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ -ARTIVA 3ο στο ΝΑΥΠΛΙΟ.